lauantai 12. kesäkuuta 2010

Uutta kotona!

Meillä on ollut pitkään hakusessa uusi tv-taso, sillä vanha on tarkoitettu putkitelevisiolle ja on siis auttamattomasti liian suuri nykyiselle taulutelkkarillemme. Tv-taso vie myös ihan järjettömästi ylimääräistä tilaa olohuoneesta leveyssuunnassa. 

Avokki olikin sitten bongannut Jyskin tarjouslehtisestä tosi kauniin tv-tason - juuri sellaisen, jollaista olen pitkän aikaa himoinnut ja vieläpä suhteellisen edullisesti. Esimerkiksi Ikean lähes samanlainen versio olisi maksanut yli sata euroa enemmän! 


Niinpä olikin enemmän kuin ihana yllätys, kun tulin raskaan työpäivän jälkeen kotiin ja olohuoneessa odotti tämä:


Se on niin nätti ja ihana ja siro ja ja...! En edes enää halua taulutelevisiolle seinätelinettä kun se näyttää niin hyvältä tuossa tason päällä. Tasolle pääsivät myös ihanat Iittalan Kivi-tuikut. Vasemmalla puolen näkyykin meidän uusi Blu ray-soitin. Avokin oli pakko nyt vihdoin hommata se, kun vanha DVD-soitin oli kuulemma huono. No se vanha ostettiinkin kyllä pari joulua sitten hätäisesti kun vanha hajosi sopivasti jouluaattona. Ja onhan tuossa uudessa soittimessa tietysti se etu, että sillä voi soittaa sekä DVD- että Blu ray-levyjä.  Ja onhan se kuva kieltämättä aika paljon parempi aikaisempaan verrattuna (tuli nimittäin eilen katseltua yksi Blu ray-elokuva...) 


Avokilla on muutenkin menossa joku tekniikkavillityskausi, sillä parin viikon sisään meille on ilmestynyt uudet kaiuttimet ja uusi kaukosäädin, jolla voi hallita kaikkia soittimia. Kätevää! Vanhat kaiuttimet menivät myyntiin ja vanhan kaukosäätimen söi koira.. :)

13 kommenttia:

 1. Miehillä on aina tekniikkavillityskausi :D.

  VastaaPoista
 2. Tiina,

  Todellakin! Ei aina jaksa ymmärtää, mutta onhan se toisaalta hyvä että tekniikka pelittää. :D

  Elämän Helmiä,

  Kiitos! :) Olisi pitänyt laittaa vielä vertailun vuoksi kuva myös siitä vanhasta..

  VastaaPoista
 3. miehien tekniikka-himo on välillä niin outo! :D

  VastaaPoista
 4. Sirpa,

  Kieltämättä, varsinkin kun ei aina ymmärrä mikä niissä vanhoissa oli "huonoa". Tosin niiden vanhojen kaiuttimien kohdalla ymmärsin! :D

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköinen taso. Hyvin samantapainen meidän Bestån tv-tason kanssa. Tarkoititkohan juuri sitä Ikean tasoa :)? Tosin Beståstahan saa monta erilaista versiota.

  VastaaPoista
 6. meillä kanssa on ikuinen tekniikkavillitys menossa... varsinkin johto-osasto pitää aina kaupoissa syynätä tarkkaan.. ja tietenkin elektroniikkapuoli muutenkin :D mut hyvä et joku meiän perheessä ymmärtää noista, kun mun tekniikkaosaaminen rajottuu lähinnä tv:n avaamiseen ja sulkemiseen :D kaunis tv-taso, meillä taitaa kanssa olla uuden osto edessä kun taulutelkkari tulee taloon..

  VastaaPoista
 7. Marge,

  Kiitos! Yllätyin että Jyskistä sai tosiaan noinkin hyvän tason! :D Joo, siihen yhteen Bestå:n vertasin, en nyt kyllä jaksa tarkemmin muistaa minkälainen se oli.. :)

  Anna,

  Joo, on se hyvä että edes joku jaksaa taloudessa kiinnostua noista johdoista ja muista. Meillekin piti nyt hankkia taas uudet johdot kun tuli uusia laitteitakin. Ikuinen kierre. :D

  VastaaPoista
 8. Oi ihana tv-taso! <3
  Miesten tekniikka-villitys-kausi on ihan hyvä juttu.. Mies on hyvällä tuulella ja nainenkin saa jotain uutta. WIN-WIN :D

  VastaaPoista
 9. Jellona,

  Kiitos! :) Onhan se joo..Mä oon yrittänyt puhua että seuraavaks voisi hommata sen Wiin.. ;)

  VastaaPoista
 10. Sekin vielä kun niitten miesten ostoksia pystyy vielä jollain tavalla ohjailemaankin mieleiseensä suuntaan :) <3

  VastaaPoista
 11. Jellona,

  Totta!! Varsinkin just tuossa elektroniikka asiassa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)