keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Uusia meikkejä!

Ennen juhannusta postiluukusta tipahti kauan odotettu postipaketti! Sain nimittäin viikkoa aiemmin tilattua vihdoin niitä BareMineralsin mineraalimeikkejä, joista kirjoittelin jo maaliskuussa. Aina on ollut mukamas joku este tilaamiselle, mutta nyt en sitten miettinyt vaan annoin mennä. 


Tein tilauksen tosiaan Feeluniquelle, joka toimittaa tuotteet Englannista päin. Olin aiemmin hieman googletellut ja laittanut merkille, että Feeluniquella ei tilauksiin lisätä lainkaan postikuluja toisin kuin esim. Lookfantasticilla. Tosin kuten aina netissä, myös näistä liikkui eri versioita, joten älkää välttämättä luottako täysin mun sanoihin. Itse en kuitenkaan joutunut postikuluja maksamaan eikä paketti myöskään mennyt tullin kautta, joka voi olla jossain tilanteessa myös vaarana. Varminta on pitää tilaus alle 50 punnassa. 


Itse toimitukseen olin kyllä tyytyväinen. Tilauksen tekeminen ja tuotteiden maksaminen luottokortilla kävi vaivattomasti ja sainkin heti sähköpostiini tilausvahvistuksen. Pari päivää myöhemmin sain myös infoa siitä, että paketti on lähtenyt matkaan. Toimitus kesti noin viisi päivää, ei siis lainkaan paha! Ja paketti tuli tosiaan suoraan kotiin, ei tarvinnut käydä edes postitätiä moikkaamassa. :)


Kuten arvata saattaa, meikkejä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta enköhän niistäkin jonkinlaista juttua kirjoittele. Innolla odotan saanko itse loihdittua lopputuloksesta yhtä hienon kuin kosmetologi teki minulle silloin maaliskuussa! :) 

3 kommenttia:

 1. Täällä sit odotellaan kommentteja ja jos saa kysyä mitä sävyjä tilasit. Minä sain kans viime viikolla paketin, mutta en ollut sitä itse tilannut ja nyt hakusessa mikä on mitäkin, kun tulivat selasessa pussissa. Tilaaja ei ollut oikein ymmärtänyt mitä olin tarkoittant ja nyt mulla on kasapäin purnukoita, joista en ymmärrä mitä ja mihin ne kaikki on tarkoitettu ;)
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Oi, BareMineralsit ovat niiiin ihania. Ainakin oman ihoni ovat pitäneet moitteettomassa kunnossa, ja kabukilla supsuttelu on mukavan vaivatonta =)

  VastaaPoista
 3. Päivi,

  Kiva että odottelet! tilasin siis Foundationin sävyssä Fairly light ja sitten mineral veil puuterin. Siinä ei tainnut olla edes sävyä valittavana..Toivottavasti saat omista purkeista selvää! :)

  tahma,

  Niin ne ovat, vaikka vain kerran olenkin kokeillut! :) Toivottavasti omakin iho tästä paranisi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)