tiistai 15. kesäkuuta 2010

Two things.

Ihanat lähimmäiseni ovat muistaneet minua tällä viikolla parilla ihanalla jutulla! Tosi ihanaa saada varsinkin sellaisia juttuja, joista antaja on varmasti miettinyt että tästä se tykkää. Ajatus on se tärkein! Ja mikä voi olla parempaa raskaan ja pitkän työpäivän jälkeen (onko niitä edes muunlaisia??) kuin että eteisen pöydällä odottaa kirje..Siis ihan oikea kirje, se on harvinaisuutta nykyään!

Äitini kävi viikonloppuna Göteborgissa. Mäkin olisin halunnut lähteä mukaan, sillä siellä olisi ollut mahdollisuus ratsastaa! Varsinkin kun tietää kuinka ihanalla hevosella, nyyh..Äitini kaveri siis asuu Ruotsissa ja yhdessä he olivat sitten käyneet tietysti shoppailemassa ja sainhan minäkin tietysti pienen tuliaisen. Ja ihan järkyttävän suloisen sellaisen! 


Eikö olekin ihana! En ole vielä päättänyt, että laittaisinko tämän ulko-oveemme roikkumaan vai koiran pedin ylle pienellä naulalla kiinni...Joka tapauksessa näin söpö kyltti täytyy ehdottomasti ripustaa johonkin!! 

Tätini pohjoisesta muisti minua tosiaan tänään kirjeellä. Tukholma- ja hääaiheisella kirjeellä. Förstås! Kirjeen mukana oli myös pieni paketti, jossa oli puuterinväriset suloiset korvikset. 


Nämä lähtevät ehdottomasti mukaan risteilylle, sillä otan sinne mukaan sävyyn sopivia vaatteita..Ja oletettavasti korvakorut sointuvat myös uuteen tukkaani - menen nimittäin perjantaina kampaajalle puolentoista vuoden tauon jälkeen..Can't wait... 

6 kommenttia:

 1. ihana kyltti!! Ja korvikset myös :) Totta, että kirje pelastaa päivän. Mulla on kanssa pari kaveria, jotka välillä lähettelee pieniä lahjoja kirjeitse, se tuntuu jotenkin vielä ihanammalta saada kirjeessä ylläreitä kuin livenä :)Oon nyt yrittäny itekin lähetellä kirjeitä kauempana asuville, että muutkin pääsis kokemaan saman :) Ja muutenkin, vaik ois ihan perus kirjotettu kirjekin sisällä, niin se tuntuu aika paljon paremmalta kun nykyajan tekstari, sähköpostiviesti tms.

  VastaaPoista
 2. Anna,

  Niin totta joka sana! On oikeasti tosi surku, että kirje on nykyään aika harvinainen luonnonvara. Pitäis itsekin alkaa kirjoitella enemmän! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanat korvikset ja kyltti! Ihanaa risteilyä! ..odotellen uutta kuvaa uusista hiuksista!
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Päivi,

  Kiitos ihana! :) Kuvia tulee juu uusista hiuksista ja risteilystä varmaan ihan yleisestikin. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kyltti ja todella upeat korvikset! <3 :) Mahtavaa miten tuo kirjeiden ja pienten pakettien lähettäminen on vähän löytämässä tietään takaisin suosioon.. Varsinkin täällä blogimaailmassa on kaikkia ihania arvontoja jne, joiden johdosta saattaa saada postissa jotain kivaa <3

  Nauti nyt täysillä kampaajasta.. *kateellinen* :D

  VastaaPoista
 6. Jellona,

  Kiitos! Tuollaiset pienet paketit kyllä lämmittävät mieltä kovasti! :) Ja joo, blogiarvonnat ovat ihan mahtavia! Voisin itsekin pitää joskus sellaisen, jos vaan keksisin palkinnon..Ja kiitos, kyllä nautin kampaajasta koko rahan edestä! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)