keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Tsemppiä treenaukseen!

Täytyy kyllä todeta, että itse ainakin saan kovasti tsemppausta ja lisäpotkua treenaukseeni kaikenlaisista videoista, lehdistä, kirjoista jne. Ja niistä lehtijutuista, joissa ihmiset kertovat kuinka radikaalisti muuttivat elämäntapojaan ja kuinka nyt tuntuu hyvältä. Tietysti kaikissa noissa jutuissa on hyvä myös muistaa kritiikki - varmaan suurinta osaa sporttikuvia ja muita on käsitelty enemmän tai vähemmän. 

Tällä kertaa sain tsemppiä ja puhtia treenaukseeni Suomen Huippumallihaussa-ohjelmasta! Kyllä vain! Jaksossa yhdeksän mallikokelaat nimittäin treenasivat Gymstickin avulla, jollainen löytyy myös omasta taloudesta. Ja olen tykännyt siitä hirmuisesti! Sticki vie vähän tilaa ja sitä on helppo säilyttää. Sen avulla voi tehdä vaikka minkälaisia liikkeitä ja vastuksena toimii oma ruumiinpaino. Kätevää! Eihän se nyt tietenkään ihan sama asia ole kuin kuntosalilla rehkiminen, mutta en pidä Gymstickiä yhtään huonona vaihtoehtona! 


Tietysti olisi monin verroin motivoivampaa ainakin omalla kohdalla, jos voisi treenailla samanlaisissa maisemissa kuin huippumallit - eli Egyptissä! 

Voit katsoa koko lomatreenivideon täällä. (kuva lainattu samasta osoitteesta)

2 kommenttia:

  1. Totta, kyllä ne lehtijutut, ohjelmat yms. motivoi :) eikä pelkästään treenaamisessa tai laihdutuksessa, vaan myös muissa asioissa, esim. välillä kun lukee miten joku on muuttanu maalle ja on nyt onnellinen niin tekee itekin mieli muuttaa maalle. Tai jos jonkun puutarha tai koti on erityisen hieno, tekee mieli laittaa pihaa tai sisustaa :D

    VastaaPoista
  2. Anna,

    Kiva että joku muukin on samaa mieltä! :) Mustakin on kiva lukea muiden saavutuksia ja juurikin noita kokemuksia, saa vaikka mitä vinkkejä ja inspistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)