keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Toinen viikko.

Toisen viikon liikunnat tulevat nyt hieman myöhässä, sillä halusin postata noita Ruotsi-juttuja ensin..Tärkeimmät ensin ja silleen..Toisella viikolla koin sekä pettymyksiä että iloja. 

Pettymys oli liikunnan määrä. Ihan liian vähän! Maanantai on vaan ainakin itselleni paha päivä, sillä töissä on yleensä silloin kaaos ja kaiken lisäksi jouduin tekemään koko viime viikon ylimääräisiä tunteja töissä, että sain sen palkallisen vapaapäivän. Tekosyitä, tiedän..mutta kiva olla ensin suunnilleen 10h töissä ja sen jälkeen vielä tunnin työmatka. 

Yksi syy iloon oli kuitenkin se, että sain raahattua itseni tiistaina lenkille, vaikka satoi vettä. Yleensä en lähde kirveelläkään ulos sateella. Tällä kertaa kuitenkin kävi toisin ja lähdin teepaitasillani sateeseen. Arvatkaa vaan tuliko kylmä. Oli kyllä aika masokisti olo hölkätä kaatosateessa vastatuulessa kun pisarat piiskasivat ihoa. Melkein sattui..Mutta kuuma suihku lenkin jälkeen oli oiva palkinto! Toinen syy iloon oli se, ettei viikonlopun risteily buffetteineen ja kuoharipulloineen nostanut painoa lainkaan - päinvastoin! Meinasi kyllä leuka tippua lattiaan kun kävi vaa'alla..Ja siis laivalla söin ihan surutta. Parempi näin, en valita!

Vk 25

Ma: hyötyliikunta: 3km pyöräily (vapaa)
Ti: 45min hölkkäkävely, hyötyliikunta: 3km pyöräily
Ke: 13km pyöräily
To: 45min hölkkäkävely, hyötyliikunta: 3km pyöräily
Pe: 6km pyöräily
La: vapaa!
Su: 45min kävely

Kerrassaan upea Eva Longoria! (kuva)

4 kommenttia:

 1. Sinähän olet liikkunut paljon! Tosi paljon onnea hienosta viikosta <3

  VastaaPoista
 2. Jellona,

  Voi kiitos ihana paljon! <3 Mä olin jotenkin pettynyt, mutta pitäisi vaan muistaa että hiljaa hyvä tulee. :)

  VastaaPoista
 3. Eva on kyllä upea nainen! On jo niin ikävä Täydellisiä naisia...lähes ainoa sarja jota telkusta katselen. Mukavaa Juhannusta Nanna:)

  VastaaPoista
 4. Soile,

  Olet oikeassa, hän on kyllä upea nainen kaikin puolin! Hyvä esikuva! :) Kiitos ja samoin sinulle, hieman näin jälkikäteen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)