keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Tax Free lista.

Tukholman risteilyn vaan lähestyessä selasin myös Tax Free tarjouksia Siljan nettilehdestä. Koko valikoimaahan ei noista lehdistä löydy, mm. muotivaatteet ja laukut puuttuvat niistä lähes kokonaan. Mutta silti pari kivaa juttua löytyi ja niitä tuleekin varmaan käytyä vilkuilemassa tyttöjen kanssa..Ihanaa sitten kierrellä rauhassa sitä Promenadea! Ja käydä ihastelemassa kaikkia kosmetiikkaherkkuja... 

Royal Wedding-suklaarasia on nyt tietysti ihan must have ostos! Vickanin ja Danielin kunniaksi! Tuota suklaarasiaa aletaan tosiaan myydäkin vasta silloin lauantaina kun häät ovat. Ihana rasia, joka tulee varmasti säilytettyä ihan vaan muistona!

Ihan järjettömän söpöt talouskäsineet täytyy saada piristämään siivousintoa! Varsinkin nuo mustat olisivat kivat! Mä kun tykkään kuurata ja puunata vähän joka toista nurkkaa, mutta kädethän siinä aina hajoaa, niin kauniit hanskat tulisivat tarpeeseen!

Toki myös avomiehelle täytyy tuoda jotain tuliaisia ja se kun ei ihan hirveästi noista makeista välitä, niin Marc O' Polon paita voisi olla hyvä vaihtoehto. Hänelle kun sopii tosi hyvin tuollaiset yksinkertaiset ja yksiväriset t-paidat paremmin kuin räikeät printtipaidat. Ainakin edellinen ostamani Polon paita on ollut kovassa käytössä.

Kuvat lainattu.

4 kommenttia:

 1. ihania juttuja oot katellu laivalta :) mäkin haluun tommoseet siivoushanskat! Ehkä sitten tulis siivottuakin vähän useemmin :)

  VastaaPoista
 2. Anna,

  Joo mä ihastuin niihin kanssa kovasti, sais välillä sitä kaivattua inspiraatiota siivoukseen! ;)

  VastaaPoista
 3. Noita suklaarasioita on kyllä ollut ainakin Stockalla myynnissä jo jonkin aikaa...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,

  Aijaa! Enpä ole tiennytkään..No laivalta pitää kuitenkin semmoinen raahata! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)