sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Still alive!

Juhannus juhlittu, huh huh! Kotiuduttiin eilen Jämsästä siinä puolen yön aikaan - kaikki mitä haluttiin nähdä oli jo siinä vaiheessa nähty ja haluttiin välttää tämän päivän ruuhkat! Menomatkalla oli yhdellä sanalla sanottuna kaamea! Ja koko reissu oli yhdellä sanalla sanottuna hulvaton! No ehkä vähän villikin! Yhdeltä meidän porukasta meni jalka ja toinen kävi ensimmäisenä yönä jo terveyskeskuksessakin. Onneksi on aina yksi kuski mukana! 

Ilmat suosivat muuten festarilaisia, paitsi perjantaina illalla alkoi kaamea vesisade - juuri kun alkoi soittaa! Uskolliset yöfanit seisoivat kuitenkin katsomassa keikkaa kuin suihkussa - kengissä oli litra vettä ja festarialueella sai seisoa nilkkojaan myöten kurassa. Mutta eipä se oikeastaan fiilistä laskenut! Onneksi meillä oli mökki ja sauna! Mökki oli muuten tosi kivalla paikalla järven rannalla ja paljon naapureita ympärillä. Grillailtiin, juotiin kuohuvaa, pelattiin frisbiitä! Kivaa! 

Heräämö-lava..Maija Vilkkumaan keikka. 

Esiintyjät olivat kyllä vähän pettymys. Eniten odotin tosiaan Chisua ja Jenni Vartiaista eikä kumpikaan naisista saanut yleisöä syttymään - toisin kuin mm. Fintelligens, Scooter, Yö! Fintelligens ja Vappu Pimiä olivat kyllä ihan liekeissä!! 

Niin ja kuunteliko kukaan hei perjantaina radiokanava Voicea illalla joskus kuuden aikaan suunnilleen? Nimittäin mua ja avomiestä haastateltiin suorana sinne!! Oltiin kyllä niin jäässä, ettei mitään rajaa! Hehe. :) Meiltä kysyttiin mm. mistä päin ollaan tultu, mikä on ollut parasta, lannistaako sade tunnelmaa ja kauanko meinataan olla...

Fintelligens päälavalla!

Että semmoinen juhannus! Nyt ovat ensimmäiset ja oletettavasti viimeiset festarit ohitse! Vaikka olikin kivaa, niin silti ehkä rauhallinen mökkijuhannus on ennemmin se mun juttu. Mutta kaikkea pitää kokeilla, muuten jää paljosta paitsi! Eikös??

2 kommenttia:

  1. juu on festareissa aina oma tunnelmansa, ei pienet vesisateet haittaa :) ajeltiin muuten omille juhannusjuhlille himoksen ohi, tuli aikas sekopäistä porukkaa vastaan, mm. yks joukkio joka käveli keskellä moottoritietä... jäi kyllä teiän haastattelu kuulematta, harmi.. :(

    kieltämättä eilen oli kamalat ruuhkat, varmasti ympäri suomea, ainakin nelostie pohjosesta etelään ihan täysi. Hyvä veto siis tulla jo la-su välisenä yönä :)

    VastaaPoista
  2. Anna,

    Haha! Voin kuvitella kyllä minkälaista porukkaa on liikkunut ympäri Himosta. :D Semmoista riitti tarpeeksi festarialueellakin! Ja joo, yksi ruuhka tosiaan riitti ja yöllä ei ollut muutenkaan kuuma. Suosittelen! Toivottavasti teilläkin oli kiva juhannus! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)