maanantai 28. kesäkuuta 2010

Rahi.

Tällä hetkellä meillä on olohuoneessa Ikeasta ostettu sohvapöytä. Kyseinen pöytä löytyy varmaan joka toisesta opiskelijakodista, sillä hintaa sillä on noin 20€. Meillä on pöytä on ruskea..ja meillä on valkoinen koira, joka on läheisyysriippuvainen. Jos siis istumme illan katsomassa televisiota, niin voitte vain kuvitella miltä tuo pöytä näyttää...! Ja minua ottaa päähän ja sitten taas kipitän edes takaisin rätin kanssa pyyhkimässä sitä pöytää. Myös kuolajäljet näyttävät hyvältä pöydällä, voin kertoa!

Yksi erittäin hyvä ratkaisu asiaan olisi tietysti sulkea silmät ja olla välittämättä niistä karvoista, mutta kun mun mielestä puhtaus nyt vaan sattuu olemaan puoliruokaa. Meillä ei ole myöskään kuin yksi kaukosäädin, joten pöytää ei tarvitsisi senkään puolesta. Joskus myös meinaa nyppiä, kun avokki lepuuttaa jalkojaan pöydällä..En voi ymmärtää. 
Niinpä olenkin ajatellut, että pöydän tilalle voisi hankkia rahin, jonka päälle (suurimmaksi osaksi) laittaisin viltin (jota voisi pestä). Näin eivät koirankarvat loistaisi kilometrien päähän ja avomies voisi lepuuttaa rauhassa jalkojaan rahin päällä. Sounds good! Rahi olisi väriltään valkoinen tai haalea beige. Myös se ainut kaukosäädin mahtuisi hyvin rahin päälle. Ja jos kuppeja tai laseja tarvitsisi säilyttää sohvan lähellä, voisi sohvan leveälle käsinojalle hommata puisen alustan, jonka päällä kipot ja kupit pysyisivät hyvin pystyssä... 

Onko joku kokeillut tällaista...?

Kuvat lainattu

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa erittäin hyvältä ja järkevältä! Parashan se on laittaa kaikki niin, ettei tarvitse irvissähampain yrittää kodissaan asua.. :) Noista raheista tuo valkkaamasi on myös oma lempparini :)

    VastaaPoista
  2. Jellona,

    Jee kivaa että joku on mun kanssa samoilla linjoilla! Toi rahi olis kyllä niin jees! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)