perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pari kesäpaitaa.

Samalla kun tilasin H&M:n nettikaupasta bikinit, klikkasin ostoskoriin myös pari kesäpaitaa ja yhdet shortsit. Kävi kuitenkin niin, että jo ennen kuin sain paketin, ehdin saamaan muualta kahdet shortsit, joten niillä pärjään kesän. Paketissa tulleet bikinit eivät taas olleet oikeankokoiset mistään suunnasta..Iso pettymys! Nyt pitää sitten jostain metsästää uudet. Kesäpaidat olivat kuitenkin oikeankokoiset ja olin muutenkin niihin tyytyväinen.


Taaimmaisena näkyy puuterinvärinen tuubitoppi. Tuubitoppeja minulla ei ole ollutkaan muutamaan vuoteen, joten nyt halusin vaihteeks kokeilla sellaista. Ja puuteri on kyllä tällä hetkellä niin ihana väri, ettei toista! Tuubitoppi on myös kätevä etelässä kun ei tule ainakaan olkaimista rusketusrajoja. 

Edessä vasemmalla on hennonvärinen ruutukuosinen paitis (?). Ei se ole ainakaan ihan varsinaisesti kauluspaita, mutta ei myöskään tunika. Ihastuin tuohon väriin kovin ja itse asiassa paita onkin minulla tänään töissä päällä. 


Oikean alareunan hihaton paita minulla on ollut ennenkin, tosin mustavalkoisena. Se tosin oli jo parhaimmat päivänsä nähnyt, joten tilasin tämän sinisen version alennuspuolelta. Hintaa taisi olla lopulta 4.90€ eli ei liikaa. Nyt alkaa näitä kesäpaitoja olemaan ihan kiitettävästi, mutta hameet uupuvat edelleen.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)