perjantai 18. kesäkuuta 2010

Pakkailua.

Tämän viikon työt ovat nyt ohi, sillä tämä päivä on ansaittu palkallinen vapaapäivä. Ihanaa kun sai nukkua pitkään! Tosin nykyään on jo luksusta jos saa nukkua edes kuuteen, sillä tuo klo 04.00 on niin jäätävä aika herätä. Onneksi on sentään kesä ja suhteellisen valoisaa!


Eilen töistä päästyäni kävin ensin koiran kanssa lenkillä, jonka jälkeen alkoikin armoton valmistautuminen tähän päivään. Olen mm. sheivannut sääret, raspannut jalkapohjat, kuorinut vartalon kasvot mukaanlukien, nyppinyt kulmakarvat..Ihanaa kun kerrankin saa valmistautua oikein kunnolla! Vielä pitäisi kuitenkin lakkailla kynnet ja meikata..


Vähän pakata ja tsekata viimeisen kerran, että kaikki tarvittava on mukana..Kamera, pikkulaukku, sateenvarjo..näitä riittää..Sitten onkin aika ottaa pyörä alle ja tosiaan suunnata sinne kampaajalle - 2,5h saa vain istua paikoillaan ja nauttia! Ihanaa kun on tuliterät hiukset laivalla!   


Odotan kyllä jo niin täpinöissäni alkavaa viikonloppua ihanien tyttöjen kanssa! Ei olla nähty porukalla kunnolla sitten huhtikuun - puhuttavaa riittää varmasti enemmän kuin paljon! Ja kun tytöt ottaa vähän kuohuvaa, niin tytöillä on kivaa...! Hihi, puss&kram - mua jänskättäää!!!

7 kommenttia:

 1. Hauskaa matkaa! :) Nauttikaa häähumusta!

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Kiitos paljon! Nautitaan kyllä ja paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Jellona,

  Kiitos ihana! Ja kuin myös! <3

  VastaaPoista
 4. valmistautuminen on jo osa matkaa, sekin on kivaa :) me lähdetään kanssa huomenna Wieniin, eli pakkailua ja valmistautumista täälläkin luvassa. Hauskaa risteilyä sulle/teille ja nauttikaahan matkasta!! :)

  VastaaPoista
 5. Hihii, ihana postaus :) Oikein hauskaa matkaa!! :)

  VastaaPoista
 6. Anna,

  Oi vitsit, Wien on varmasti ihana kaupunki! Toivottavasti teilläkin on kiva reissu - meillä oli ihan paras! :)

  Nina,

  Hihi, kiitos! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)