torstai 10. kesäkuuta 2010

Kesätuoksua.

Äitini toi minulle sunnuntaina maalta pari liilaa sireeninoksaa ja kimpun kieloja. Mikä huumaava kesätuoksu noista kukkasista lähteekään! Ihanaa mennä keittiöön ja tuoksutella noita kauniita kukkasia! Voi kun niitä saisi useamminkin, voittaa meinaan kaikki tehdyt huonetuoksut mennen tullen. Ja kaiken lisäksi kukat ovat ilmainen ilo silmälle! :)


Ihania hentoja kukkia!


Koiruus oli siis lauantaista sunnuntaihin vanhempieni kanssa maalla viettämässä kesää. En tiedä, oliko koira vai vanhempani väsyneempiä kotiutuessaan.


Kukkaiskoira! :)

Koira piti ainakin melkein kantaa parvekkeelta sisään. Kyllä se bokserikin näköjään rauhoittuu kun saa yhden vuorokauden päästellä vapaana ja täysillä pitkin peltoja ja metsiä. Juhannuksena saa nauttia elämästä sitten seuraavan kerran oikein kunnolla, kun isovanhemmat ottaa sen taas hoitoon! Me lähdetään avokin kanssa vähän juhlimaan kavereiden kanssa.. ;)  


4 kommenttia:

 1. Oih.. kielot on mun lemppareita! <3 <3

  Suloinen koira teillä.. :) <3

  VastaaPoista
 2. Jellona,

  Ne on joo ihania, tuoksuu hyvälle! :) Ja kiitos! <3

  VastaaPoista
 3. Juu kyllä se virta koiriltakin joskus loppuu, vaikkei aina siltä näytä.. :) Ois se oma jättipiha aika kiva kyl, vois koirakin olla aina vapaana, kun ei noi parin tunnin hihnalenkit päivässä oikeen riitä tehojen kuluttamiseen isommilla koirilla... sulonen kukkais-Vito <3

  VastaaPoista
 4. Anna,

  Näemmä joo, varsinkin kuumilla keleillä. :D Mun pelastuspäiviä toisaalta, kun ei koko ajan jaksais olla lenkittämässäkään..Kiitos! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)