torstai 3. kesäkuuta 2010

Kesäkuun himotukset.

Kesäkuussa ei olekaan paljon himoittavaa shoppailun saralla..Eipä! Mutta näin alkukuusta täytyy vaan koittaa malttaa pysyä poissa kaupoista ja suunnata vaikka ennemmin lenkkipoluille, sillä se Tukholman risteily lähestyy! Jos joltain on mennyt ohi! Hehe. Voisin kyllä tehdä siitäkin oman himotuslistan jossain vaiheessa...

Tässä kuussa löytyi sekä Sokoksen että Stockmannin kanta-asiakaskuvastoista kummastakin yhdet himotukset. 

Sokoksen lehdestä löytyi Regalin rannekello. Rannekello olisi enemmän kuin tarpeellinen! Minulla oli joskus vuosia sitten kello, mutta sille kävi vähän hassusti ja sittemmin kännykkä on korvannut rannekelloa. Ajoittain kellolle olisi kuitenkin tarvetta (mm. tenteissä!) ja onhan se myös kaunis asuste. Haluaisin ehdottomasti hopeanvärisen kellon ja tuo vasemmanpuoleinen kello olisi erityisesti mieleen! Tykkään tuosta koristereunasta kellotaulun ympärillä. Myöskään hinta ei olisi paha! Sitten ei taas harmittaisi niin kovin, kun sille kellolle tapahtuisi jotain... :)

Stockmannin lehdestä löytyi puolestaan aurinkolasit! Olen ihan intona, sillä tänä kesänä haluan tyylikkäitäkin tyylikkäämmät aurinkolasit ja ainakin nuo keskimmäiset voisivat olla sellaiset. Toinen houkutus olisi tietysti Prestigen lasit, nam! Täytyisi käydä joku päivä töiden jälkeen kurkkimassa noita laseja, istuisivatko ne mun päähän mitenkään..Tahtoo, taas pitkästä aikaa!!

Kuvat lainattu Stockmann ja Sokos.

2 kommenttia:

  1. Juup, aivan ihania nuo kellot!:)

    VastaaPoista
  2. Mongusti,

    Niin on! Meinaatko käydä kurkkimassa? :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)