torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannus!

Se on nyt sitten keskikesä täällä! Aika on mennyt ihan mielettömän nopeasti. Juurihan oli syyskuu, kun poikaystävän kaveri soitteli, että lähdemmekö viettämään juhannusta Himokselle. Jotkut ovat ainakin ajoissa suunnitelmineen! En ole koskaan ollut festareilla ja nyt pari viime juhannusta on tullut vietettyä aika pitkälti kahdestaan, joten päätimme lähteä mukaan. Aika kallishan viikonlopusta lopulta tuli, mutta kai sitä nyt pitää kerran festareille päästä...!

Lähdemme tosiaan tänään ajamaan kohti Himosta ja viimeistään sunnuntaina kotiudumme. Olen jo valmiiksi väsynyt, joten sunnuntaista on tulossa kunnon lepopäivä! Himoksella meille on varattu mökki, onneksi! En olisi tuskin lähtenyt mukaan, jos tiedossa olisi ollut telttamajoitus. Sen verran monta kertaa tuli nuoruudessa kastuttua partioleirien teltoissa. Ja muutenkin kiva kun saadaan olla porukalla yhdessä paikassa! 

 Itse odotan esiintyjistä eniten Jenni Vartiaista, PMMP:tä, Irinaa, Chisu ja Yötä.

Täytyy kyllä myöntää, etten ole kovin musiikki-ihmisiä. Kuuntelen kyllä musiikkia paljon, mutta en erityisemmin fanita mitään/ketään. En myöskään viihdy isoissa massatapahtumissa, joissa ihmiset ovat aivan juovuksissa..Lähdenkin lähinnä Himokselle tapaamaan kavereita ja viettämään laatuaikaa heidän kanssaan! Onneksi on tosiaan se mökki, jonne pääsee pakoon jos alkaa liiaksi ahdistaa. 

Blogin pariin palaan sitten taas sunnuntaina. Eli oikein hyvää juhannusta kaikille!! Älkääkä hukkoko...!

3 kommenttia:

 1. Pidä hauskaa festareilla! :) (En yhtään tiennyt että olet menossa sinne!). Oon kateellinen tosta PMMP:stä joten muistakin katsoa keikka tarkkaan munkin puolesta :)

  VastaaPoista
 2. Oi, teillehän on tiedossa mahtava reissu! :) Oikein ihanaa juhannusta ja pysykäähän turvassa siellä.. <3

  VastaaPoista
 3. Hanna,

  Joo me oltiin siellä ja kivaa oli! En kylläkään nähnyt Paulaa ja Miraa. :o

  Jellona,

  Joo, reissu oli kyllä ihan mahtava vaikka aika rankkaa kyllä oli...! :) Ja ihanaa juhannuksen loppua myös sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)