sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Ensimmäinen viikko.

Motivaattori?-postauksessa kyselin mikä motivoi teitä urheilemaan ja pitämään huolta itsestään ja sainkin tosi kivoja vinkkejä. Kiitos vielä niistä! Esimerkiksi Mongusti ehdotti, että kirjoittelisin tänne blogiin aina viikon urheilut ja kuntoilut. Ja tätä nyt sitten aloinkin noudattamaan! Sen lisäksi, että kirjoitan tänne blogiin liikunnoistani, otin käyttöön myös vihon johon merkitsen aina päivittäiset liikunnat sekä painon. Ja täytyy kyllä todeta, että toimii! En halua, että vihkoon tulee tyhjiä rivejä, jotka kielivät liikkumattomuudesta..Päivittäin on harrastettava edes jotain liikuntaa!


Ensimmäinen viikko on varmasti aina se pahin. Tai ainakin itselleen on helppo uskotella, että kyllä se tästä viikko viikolta tulee helpottamaan! Tällä viikolla säät suosivat ulkoliikuntaa, josta kyllä nautin. 

vk 23
Ma - 1h hölkkäkävelylenkki, hyötyliikunta: 5km pyöräily
Ti - ½ sali (kävin tutustumassa), hyötyliikunta: 5km pyöräily
Ke: 1h hölkkäkävelylenkki, hyötyliikunta: 3km pyöräily
To: hyötyliikunta: 3km pyöräily
Pe: hyötyliikunta: 3km pyöräily
La: 1 ½ kävely
Su: 45min hölkkäkävelylenkki

Eva Longoria

Täytyy kyllä sanoa, että olen itse aika tyytyväinen siihen miltä tuo lista näyttää. Viikko oli kuitenkin ensimmäinen pitkään aikaan, jolloin joka päivä sain edes pienen hien pintaan. Vaikka "lepopäiviäkin" oli kaksi (to+pe), olen silti tyytyväinen. Minulla ei ole kuitenkaan tällä hetkellä oikeastaan minkäänlaista peruskuntoa, joten tästä on suunta vain ylöspäin! Tarkoituksena olisikin nyt käydä enemmän salilla ja pidentään noita lenkkejä. :) Tällä kertaa en kuitenkaan aio tehdä sitä perinteistä virhettä ja vetää itseäni heti aivan piippuun - lenkeilläkin menen nyt ihan etanavauhtia, mutta parempi niin, sillä silloin ei tule karvaita pettymyksiä kun kroppa ei jaksakaan..

Kuva lainattu.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää eka viikko!! :)
    Ja tosi kiva kun postaat nää, motivoi lukijoitakin, ainakin mua!:)

    VastaaPoista
  2. Mongusti,

    Oi vitsit, kiitos kovasti! :) Te lukijat taas kannustatte mua ihan järjettömästi!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)