lauantai 5. kesäkuuta 2010

Eilisen asu.

Onneksi eilen oli perjantai! En olisi jaksanut enää yhtään työpäivää! Ja onneksi murulla oli eilen vapaapäivä, joten sain auton käyttööni, joka on enemmän kuin luksusta. Sai nukkua aamulla tunnin pidempään ja työmatka kesti puolituntia vähemmän kuin normaalisti. Siihen voisi jo tottua! 

Eilen oli päällä töissä uusi H&M:n paitis, johon ihastuin tosi kovasti. Farkuiksi valikoituivat Bershkan vaaleat farkut, jotka on ostettu Barcelonasta. Noissa housuissa huomaa missä on kohdin kroppaa on liikaa tavaraa.. ;)


Mun piti eilen mennä myös lenkille, koska kävin keskiviikkona pitkästä aikaa oikein kunnon hikilenkillä ja se teki todella hyvää. Mutta kuinkas kävikään? Puolen päivän jälkeen alkoi kurkkua tuntua kovin karhealta ja kun pääsin kotiin oli toinen sierain tukossa ja toinen tulvi. Hienoa, tätähän tässä just tarvittiinkin! Juuri kun mun piti aloittaa se kuntoilu ensi viikolla..No toivottavasti tää olisi yhtä nopeasti ohi kuin alkoikin! 

Nyt tässä sitten istutaan ja pyöritellään peukaloita että mitäköhän sitä tekisi..En osaa olla tekemättä mitään. Juhliian en ainakaan pääse osallistumaan. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)