sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Beautiful nightmare.

Takaisin kotona, huh huh! Nannaa vietiin kuin hullua koko viikonloppu ja kahtena yönä tuli nukuttua yhteensä 9 tuntia, ensimmäisenä hurjat kolme tuntia. Mutta eihän laivalle mennäkkään nukkumaan, vaan pitämään hauskaa ja niinhänme tytöt pidettiin! Ennen kuin laiva oli edes irtautunut satamasta perjantaina, oli meillä jo ensimmäinen kuohuvapullo korkattu! Pinkkiä kuoharia tietysti! Ja ihanat tytöt kehuivat mun uusia hiuksia, joista mäkin tykkään ihan mielettömästi - kyllä tämä tumma on mun juttu! :)


Pientä esimakua ostoksista..Laivalta ostin Snö of Swedenin ihanat helminappikorvakorut. Ja tänään ajattelin hemmotella itseäni alla olevalla suklaanaamiolla - sitä tarvitaan rankasta viikonlopusta toipumiseen!

Ensimmäisenä iltana ei käyty syömässä buffetissa, vaan semmoisessa aika surkeassa ja kalliissa pihviravintolassa. Toisen illan buffetti oli kuitenkin tosi hyvä, kiva kun sitäkin oli hieman uudistettu! Ja laivallahan oli tosiaan kahdeksat häät, ei vaan tajuttu mennä katsomaan vihkiäisiä, mutta hääpareja kyllä bongailtiin... 
Kynnet ajattelin lakata uudella Dependin minilakalla (nr.184)

Lauantaiaamuna suunnistettiin sitten enemmän tai vähemmän reippaina Tukholman metroon ja T-Centraleniin. Metromatkakin oli tällä kertaa ilmainen - kuningas tarjosi kyydin häiden takia! Muuten häät olivatkin oikeastaan pettymys, täytyy myöntää! Jos nimittäin en olisi etukäteen tiennyt, että siellä oli häät, niin en olisi tiennyt sitä paikan päälläkään. Vanhassa kaupungissa ei ollut missään koristeluita, ei mitään. Hääkrääsäkin oli maltillisesti ja ihmisiä paljon odotettua vähemmän. En sitten tietysti tiedä mikä meno oli vihkiseremonian aikaan, me oltiin jo nimittäin silloin takaisin laivalla. Ja laivaltakin loppui kesken kaikki hääkrääsä, mikä pettymys! 

Muuten reissu oli enemmän kuin onnistunut, tuli shopattuakin vaikka mitä..Niistä lisää myöhemmin. Oli niin ihanaa jutella tyttöjen kanssa ja unohtaa edes hetkeksi kaikki huolet ja murheet! Nyt sitä ehkä jaksaa taas hieman paremmin...Näitä lisää, tack! :)

PS. Otsikko on Beyoncen ihana biisi, johon tuli ihastuttua reissun aikana..Ja ehkä se reissukin oli vähän tuollainen, hehe.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)