torstai 17. kesäkuuta 2010

Aurinkolaseja ♥

Olen nyt täysin ihastunut aurinkolaseihin ja viimeistään Kreikkaan on saatava tyylikkäät lasit. Ja toivottavasti myös ennen. Ei vain saisi nuolaista ennen kuin tipahtaa..

En kuitenkaan halua mitään järjettömän hintaisia Diorin aurinkolaseja. Tai siis totta kai haluaisin! Mutta välillä olen kuitenkin sen verran hajamielinen, että saatan ihan hyvin unohtaa lasit jonnekin tai sitten ne hajoavat. Ja sekös vasta harmittaisi! Toisaalta taas kyllä houkuttelisi ostaa hieman laadukkaammat lasit kuin perus H&M aurinkolasit, sillä olen tainnut joskus kuulla ettei niissä olisi niin hyvä UV-suoja kuin laadukkaammissa..En kylläkään ole yhtään varma tästä...

Bongasin sitten Instrumentariumin sivuilta parit kivat lasit, jotka kyllä taitavat olla vähän liian hintavia budjettiini, mutta ainahan sitä voi haaveilla..eikös joo? Ja jos sattuisi jostain vaikka saamaan jonkun alennuksen!
Haluaisin aurinkolaseiksi aika perinteiset lasit, ei mitään pilotteja tai sydämenmuotoisia laseja kiitos! Ja mustat ehdottomasti, mieluusti jollain kivoilla hopeisilla yksityiskohdilla! Kollaasin lasit ovat merkeiltään ainakin Lacoste ja DKNY.  

Mistä te olette löytäneet kivoja aurinkolaseja? 

Kuvat lainattu.

2 kommenttia:

  1. Itse löysin omani synsamilta mutta ne olivatkin ainoat kivat siellä. Kannattaa käydä monissa paikoissa kokeilemassa. Mielestäni myös Haga eyewearin (Stockalla) mallistossa on kivoja aurinkolaseja.

    VastaaPoista
  2. Nina,

    Kiitos kommentistasi! Täytyy kyllä nyt alkaa vilkuilla kaupoissa valikoimia sillä silmällä.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)