maanantai 10. toukokuuta 2010

Wish you were mine.

Kyllä vain - kiitos Salatuille Elämille! Minulla on toivoton hevoskuume ja kaipuu päästä ratsastamaan. Taisin joskus vanhan blogin puolella kertoa kuvien kera, että olen ratsastanut monta vuotta elämästäni, mutta se sitten jäi erinäisten syiden takia. Sunnuntaikrapulat, rahanpuute, koulu...Ja arvatkaa, kuinka paljon harmittaa että se on jäänyt! Se oli nimittäin monellakin tapaa minulle kuin terapiaa ja ennen kaikkea mieluista tekemistä ja omaa aikaa (mitä se on??). Ehkä tähän kaipuuseen vaikuttaa myös se, että viime viikolla meni elämä taas uusiksi ja pysähdyin miettimään kuinka hienoa on kun nuoruus (tai mitä siitä on jäljellä..) valuu käsistä koulussa istuen..

Mutta tosiaan, siihen asiaan. Salatuissa Elämissä tosiaan eräät henkilöt kävivät ratsastamassa Tuomarinkylän ratsastuskoulussa, jossa itsekin olen ratsastanut useita vuosia enemmän tai vähemmän tyytyväisenä..Hehe. Kuitenkin, jaksoissa on vilahdellut tiuhaan tahtiin Norjanvuonohevonen, rotu jonka itsekin tahtoisin niin kovasti... :)

Tuskin kuitenkaan ihan omaksi, koska hevosen pitäminen on ihan liian kallista ainakin täällä päin Suomea ja sen lisäksi vielä aikaavievää, mutta vuokra- tai hoitohevonen olisi taas pitkästä aikaa kiva. Minulla saattaisi olla jopa mahdollisuus päästä ratsastamaan yhdellä ihan mielettömän ihanalla tammamammalla, jos vain rohkenisin.. 

Tässä kuitenkin hevoshaaveilukollaasi...
Kuvat.

P.S Eipä tullut sittenkään kuvailtua eilen mitään, nautiskelin vaan hyvästä ruuasta ja seurasta... :)

4 kommenttia:

 1. Ah, joo, muhun on kans iskenyt heppakuume just Salkkareiden ansiosta! :D

  VastaaPoista
 2. Rosie,

  Ihanaa, etten ole ainoa uhri!! :D

  VastaaPoista
 3. Musta hevostarvikkeet näyttää tosi kivoilta, vaikka en oo koskaan ollut heppatyttö enkä edes ole kokeillut ratsastusta. Joskus kyllä haluan sitä vielä kokeilla, kunhan uskaltaisin! :)

  VastaaPoista
 4. Nina,

  Ne on ihania! :) Kannattaa kokeilla kyllä ratsastusta, siihen jää pahasti koukkuun! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)