torstai 27. toukokuuta 2010

Waiting for...

Stockholm...Ei ole nimittäin enää kuukauttakaan, kun lähdemme tyttöporukalla risteilemään! Risteilyhän varattiin jo todella hyvissä ajoin maaliskuussa ja oi voi, kuinka itse ainakin olen sitä odottanut! Ihanaa kun saa olla koko viikonlopun yhdessä parhaimpien tyttöjen kanssa ja puhua tyttöjen jutuista ja tehdä tyttöjen juttuja..Tekisi mieli melkein jättää puhelinkin kotiin. :)

Risteilyintoa lisää tietysti myös se, että palkkapäivä sattuu lähtöpäivälle, joten saa nähdä minkälaisten kassien kanssa sieltä kotiudutaan! Olen yrittänyt jo suostutella isääni hakemaan minua satamasta, kun poikaystäväkään ei pääse hakemaan..Risteilyä odotetaan toki myös niiden kuninkaallisten häiden takia! Juttelinkin yksi ilta ystäväni kanssa ja hän kertoikin kivan uutisen: häiden takia laivamme lähtee Tukholmasta kohti Helsinkiä vasta klo 19.00 kun yleensä se lähtee noin viiden aikaan! Tämä järjestely on tehty siis vain sen takia, että risteilymatkustajat näkisivät häät..Ja mehän saadaan siis tyttöjen kanssa lisää shoppailuaikaa! Mahtavaa!  


Häistä oli juttua myös Silja Linen Club One kanta-asiakaslehdessä. Täytyy myöntää, että itse tulee kyllä luettua ja selattua läpi hyvin tarkkaan kaikki jutut, joita häistä julkaistaan. Tykkään kuninkaallisista! Ja olivathan ne omat prinsessahäät aina omanakin haaveena! Onneksi pääsee sentään osalliseksi muiden iloon ja onneen. Ei enää kauaa...!!

Siljan lehteä voit selata kokonaisuudessaan täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)