lauantai 29. toukokuuta 2010

Viinipulloteline.

Alvhemiin oli tullut taas yksi päivä uusia myytäviä asuntoja ja tulihan ne jälleen selattua läpi. Tällä kertaa yksikään asunnoista ei kuitenkaan aiheuttanut mieletöntä hengenahdistusta, vaan lähinnä silmäilin kivoja yksityiskohtia, joita kuvista löytyikin runsaasti. Mielestäni kokonaisuus ei toimi, jos myös yksityiskohdat eivät ole paikoillaan. Omaan silmääni sattuisi pahasti, jos esim. keltaisella sohvalla olisi punaisia tyynyjä..ihan vaan näin kärjistettynä esimerkkinä. Siksi olenkin alkanut miettimään oman kotimmekin yksityiskohtia tarkemmin! :)

Yksi lemppari yksityiskohta oli seinällä oleva viinipulloteline. Näin sellaisen kerran Ikeassa ja nyt se muistui jälleen mieleen kun näin sen kuvassa! Meidän perheessä viiniä ei lipitä kun minä, mutta silti teline voisi olla kiva lisä sisustukseen. Pullot voisivat olla telineessä ihan koristeina ja kyllähän mäkin olen oppinut pikkuhiljaa lipittelemään sitä viiniä tyttöjen kanssa. Esim. tämä on yksi suosikkiviinini


Ikean viinipulloteline ei ole tietenkään yhtä tyylikäs kuin tuo kuvassa oleva, mutta voisi sitäkin harkita. Onko täällä joku muu innostunut viinipullotelineistä ja mistä olette omanne hankkineet? Haluaisin nimenomaan tuollaisen seinään laitettavan, en pöytäversiota..se olisi vain tiellä. Eikä sen telineen tarvitsisi olla täynnä pulloja, vain parikin riittäisi..Ja olisipa sitten ainakin aina kotona viiniä, jos tekisi mieli... ;) 
 Kuvat lainattu Ikea ja Alvhem.

2 kommenttia:

  1. tuo teline näyttää kyllä jotenkin hataralta! en käyttäisi..

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,

    Niin no, kuvasta vähän paha sanoa, pitäisi nähdä paikan päällä..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)