torstai 6. toukokuuta 2010

Unelmakotiin, part 2.

Lisää Alvhem-kuvia tiedossa ja sisustuskuume sen kun nousee! On niin ihanaa selailla nettiä ja lehtiä ja etsiä ideoita ja inspiraatiota. Kiva uusi harrastus ja hyödyllinenkin vielä! ;)

Tämä kuva on ehdottomasti yksi suosikeistani, sillä kuvassa on monia elementtejä, joita haluaisin nykyiseen ja tulevaan kotiimme. Ei liikaa tavaraa, vaan vain tärkeimmät ja rakkaimmat tavarat esillä. Yksi asia, josta olen erittäin kiitollinen poikaystävälleni, on se että hän opetti minut olemaan kiintymättä materiaaliin. Kaikkea ei tarvitse säilyttää, että olisi onnellinen. Eikä kaikkea myöskään tarvitse saada, että olisi onnellinen. Haaveilu on kivaa ja riittää!

Mutta niin, tosiaan..Ei liikaa tavaraa, raikas ja valoisa sisustus, rento ja kotoisan nuorekas tunnelma. Lautalattia olisi unelma! Se voisi olla syysaamuina hieman viileä, niin että voisi sujauttaa villasukat jalkaan (en tiedä parempaa kuin villasukat! Käytän niitä kesät talvet..) Haluaisin makuuhuoneeseen myös pariovet, niissä on vaan sitä jotain tunnelmaa! Ja ovien pitäisi olla kunnon puuta, ei sellaisia pahviovia mitä kaikki ovet ovat nykyään. Ei niitä voi edes paukutella suutuspäissään.. ;) Tietysti myös ripaus luksusta olisi ihanaa! Laadukkaat petivaatteet, muhkea sohva, villapeitto, kattokruunu..Vieläkö jatkan? Hih. Mulla on niin selkeä visio ja tuo kuva on melkein se! 

Niin ikään yläkuvassa oleva makuuhuone on ihana! Ihana sänky, ihana petaus! Ja tuo kattokruunu, naaam! Tämä kuva on myös aivan loistava esimerkki siitä kuinka sisustuksessa voi helposti ja tyylikkäästi yhdistää "luksuksen" ja "halvan" tavaran. Tuolla luksuksella viittaan juurikin esimerkiksi kattokruunuun ja halvalla tuohon Ikean mustaan kirjahyllyyn, joka löytyy myös meidän kodista. Niin ja katsokaa noita kattolistoja! 

Tässä kuvassa saattaa olla jollekin joku tuttu juttu, vai mitä E? ;) Otin tämän kuvan talteen, koska ihastuin tuohon seinällä olevaan hyllyyn. Mielestäni kylpyhuoneesta/vessasta tulee paljon viihtyisämpi, jos laittaa pyyhkeitä siistiin pinoon esille ja myöskin nuo korit ovat ihan must. Sen lisäksi, että nuo korit ovat kaunis sisustuselementti, ne ovat myöskin käteviä, sillä niihin saa piilotettua kaikkea ylimääräistä krääsää. Mitä vähemmän nähtävissä, sen parempi. Hih! :) 

Kuvat

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)