tiistai 4. toukokuuta 2010

Trench coat.

Niin kauan kuin muistan, niin minulla on ollut vain yksi takki jokaista vuoden aikaa varten ja välillä ei sitäkään. Tietysti sillä on pitänyt pärjätä mitä on annettu, mutta en voi sanoa että se olisi ollut helppoa. Aika suppeaa ostaa yksi takki, jonka pitäisi sitten olla hyvä kaikilla ilmoilla ja kaikissa tilanteissa - koulussa, töissä, juhlissa, vapaa-ajalla jne...

Nyt ovat asiat kuitenkin onneksi toisin. Viime keväänä ostin Sokoksen alesta mustan Madonna-merkkisen "kipparitakin", joka onkin todella käytännöllinen, lämmin ja nätti. Takki on kuitenkin sen verran lämmin, ettei sitä voi enää kesällä pitää ja kuitenkin kesäiltoina olisi usein kiva, jos olisi edes jonkinlainen takki mukana. 

Viime syksynä ostin puolestaan Saksan Bremenistä noin 20 eurolla (Primarkista) mustan keinonahkatakin, josta tykkään älyttömästi. Takki istuu varmaan paremmin kuin mikään takki koskaan ja kaiken lisäksi se on vielä nätti. Keinonahkatakki saattaa kuitenkin kuumalla hiostaa ja toisaalta ei musta nahkatakki sovi ihan jokaiseen tilaisuuteen. 


Niinpä nyt keväällä olen metsästänyt puolestaan trenssiä. Mietin pitkään, että haluaisinko pitkän vai lyhyen version. Päädyin kuitenkin lyhyeeseen, sillä omasta mielestäni pitkä takki saa minut näyttämään entistä lyhyemmältä ja tulee ehkä hieman sellainen pikkumyy-fiilis. Väreissä valkoinen olisi ollut kiva, mutta faktahan on se etten osaa pitää valkoista takkia valkoisena. Mustia takkeja minulla on jo puolestaan kaksi, joten tällä kertaa päädyin beigeen trenssiin. Trenssini tilasin H&M:stä ja alennusten jälkeen sillekin jäi hintaa vain noin 30€ eli olen saanut kolme kevättakkiani alle sadalla eurolla, mikä on minusta aika hyvin! Ja tykkään uudesta trenssistä todella paljon - se istuu hyvin, on kevyt, siisti ja sopii varsinkin mustien housujen kanssa. Nyt kun vaan ilmat sallisivat trenssin ulkoilutuksen!

3 kommenttia:

 1. ihana trenssi,tosi nätti :) Ja beige on kiva väri, valkonen likaantuu helposti ja musta on vähän synkkä, toi on sopivasti siitä välistä :) Alennusmyynneistä voi todellakin tehdä löytöjä, varsinkin jostain hennesin alesta kun siellä nyt ei muutenkaan oo niin kallista :)

  VastaaPoista
 2. Heipä hei! Ajattelin kertoa, että blogini on muuttanut uuteen osoitteeseen http://lifeofanu.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 3. Anna,

  Kiitos ihana! Totta, pitäis enemmänkin vaan käydä aleissa, mutta ahdistaa se väki siellä. Onneks on nettialet! ;)

  Anu,

  Mooii!! Kiva kun ilmoitit, mä jo ihmettelinkin kun sun blogi oli piilossa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)