sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Total.

Yksi päivä töissä huomasin, että työkaverillani oli eväänä sangen tutunnäköinen purkki..Purkki on siis tuttu Kreikasta eli työkaverillani oli eväänä perinteistä kreikkalaista hunajajukurttia! Heti piti käydä tietysti utelemassa, että mistäs tuota herkkua oikein löytää..Meinaan en ole ennen kyseistä jukurttia Suomessa nähnyt ja se on niin taivaallista! 


Löysin kuin löysinkin tuota Total jukurttia sitten K-Supermarketista ja onhan se ehkä hieman suolaisen hintaista, mutta minkäs teet kun se on vaan niin hyvää! Koostumus vastaa lähinnä meidän rahkaa, se ei siis todellakaan ole mitään Valion pliisujukurttia, jota ei saa pysymään edes lusikassa. Purkissa on myös runsaasti mukana hunajaa ja yksi jurkurttipurkki vie helposti makeanhimon mennessään! Tästä tulee ehdottomasti uusi viikonloppuherkku myöhäisiin aamuihin parvekkeella. Nam!


Suosittelen todellakin maistamaan! Ja kyllähän tuo jukurtti ehkä myös vähän lievittää tätä suurta kaipuuta sinne Kreikkaan..Enää alle sata päivää!!

6 kommenttia:

 1. Mm.. Enpäs ole itsekään nähnyt tuota paikallisen marketin hyllyillä. Pitääpäs alkaa silmäilemään tarkemmin :)

  VastaaPoista
 2. Maija,

  Kannattaa! :) Veikkaan, ettei sitä ole ollutkaan vielä kovin kauaa myynnissä..

  VastaaPoista
 3. On sitä myynnissä ollut jo melko pitkään. Hyvää on (testattu on), mutta kannattaa syödä todellakin vain herkutellakseen, hiilaripommi on melkoinen!!!

  VastaaPoista
 4. tuulikki,

  Onneks ihminen tarvii niitä hiilareitakin! ;)

  VastaaPoista
 5. Oi, tuo on herkkua! Pitää mennä nuuskimaan lähimpään K-kauppaan, josko sieltä löytyisi myös :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Lilou,

  Eikö olekin! :) Voi sitä tietysti löytyä muistakin kaupoista, mutta ainakin K-kaupasta luulisi löytyvän. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)