maanantai 17. toukokuuta 2010

Ostoslistalla.

Sitä palkkapäivää odotellessa on hyvä haaveilla vaikka mistä, vaikkapa näin ostoslistan muodossa. Liikaa haluttavia juttuja olisi jälleen ja koko ajan pitäisi vaan säästää. Onneksi säästökohde on todellakin kaiken sen vaivan arvoinen, ainakin toivottavasti! :)

Tässäpä pieni haaveilukollaasi: 

Kollaasista löytyy mm. edelleen ne bikinit! Vaikka matkaan on vielä monta kuukautta aikaa, pitäisi uudet bikinit hommata suhteellisen nopeasti ennen kuin koot ehtivät loppua valikoimista. Löysinkin H&M:n valikoimista nuo aika räikeät raidalliset bikinit, mutta jokin niissä siitä huolimatta viehättää! Eivätkä ne olleet todellakaan hinnalla pilatut. Tarvitsisin ensi kuun tyttöjen risteilylle myös kipeästi sen iltalaukun, josta ehdinkin kirjoitella jo aiemminkin. Jos tuo Stoccan laukku ei ole hyvä, niin en tiedä mistä sitä sitten seuraavaksi lähtisi hakemaan...Parvekkeelle kaivattaisiin myös kovasti edelleen niitä ritilöitä. Ei tarvitsisi aina laittaa kenkiä tai läpysköjä jalkaan kun menee parvekkeelle ja olisivathan ritilät myös esteettisesti paljon kauniimpi vaihtoehto kuin betonialattia...

Toisesta kollaasista löytyy lisää meikkejä! Vanhat ovat ihan lopussa enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi tilata noita mineraalimeikkejä. Ja niitähän haluan seuraavaksi ehdottomasti! Täytyy saada edes kokeilla...Ja tosiaan ulkomailta ajattelin niitä tilata, sillä Suomessa ne(kin) ovat ihan ylihinnoiteltuja. Kollaasista löytyy myös kesälukemista! Kun on vuoden putkeen lukenut vain opiskeluun liittyvää kirjallisuutta, niin kesällä olisi ihan kiva vaihtaa vähän rennommalle puolelle ja opiskella vaikka kuinka koti sisustetaan kodikkaaksi valkoisella. Tuo kirja on niin must have!

Lisäksi pitäisi tosiaan säästää ja vielä vähän säästää. Niin ja ostaa isälle ja ystävälle lahjat. Aina on jonkun synttärit tai valmistujaiset, mutta miksi omia tuntuu olevan niin harvoin? 

Kuvat Stocca, H&M, Ikea, Lookfantastickirja

2 kommenttia:

  1. Clas ohlsonilla oli noita ritilöitä halvalla :) Askossakin taisin bongata.

    -Sanna

    VastaaPoista
  2. Sanna,

    Kiitos vinkistä! Täytyypä tsekata! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)