keskiviikko 26. toukokuuta 2010

New Wave.

Olen ihan ihastunut Villeroy&Bochin New Wave-sarjaan! Meinasin jo Hulluilta Päiviltä ostaa alennettuun hintaan sarjaan kuuluvan kahvimukin, mutta onneksi tajusin että eiköhän niitä mukeja löydy jo tarpeeksi omastakin takaa. 
Meillähän on tällä hetkellä käytössä siis Iittalan keltainen Teema-sarja sekä Arabian ruskea KoKo-sarja. Olin varmaan noin 15-vuotias kun aloin keräilemään tuota Teemaa ja täytyy myöntää, että nyt hiukan harmittaa ettei tullut silloin valittua tuota väriä hieman paremmin. Silloin minulla oli nimittäin armoton keltainen kausi meneillään ja koko huoneenikin oli keltainen. Nyt vanhemmiten haluaisi, että peruskalusteet ja -astiastot olisivat suhteellisen neutraaleja värimaailmaltaan, sillä sitä väriä on helppo lisätä pienillä sisustusjutuilla esim. kynttilöillä ja serveteillä. Torvi mikä torvi. Eipä tuota sarjaa viitsi ihan hävittääkään, kun se on tosiaan kerättynä melkein kokonaan...

Arabian ruskeasta KoKo-sarjastani sen sijaan tykkään kovasti ja sen rinnalla olisivatkin kivoja nuo New Wave:n astiat. Tykkään kovasti niiden muotoilusta - se jo itsessään tuo sitä "jotain". Tietysti myös se valkoinen väri viehättää, sillä se on helppo yhdistää kattaukseen kuin kattaukseen. Tiedä sitten tietysti, että kuinka nopeasti tuohon kyllästyisi, mutta ainakin tällä hetkellä on se on haaveena. Josko sitten vaikka valmistujaislahjaksi muutaman kymmenen vuoden päästä..?

Kuvat

9 kommenttia:

 1. Mulla on noita jonkun verran ja tykkään kovasti!!:)
  Tosin on sen verran hintavia ettei koko sarjaa saa kerättyä kovinkaan nopeasti..

  VastaaPoista
 2. tosi kivan persoonallisen näköisiä! Erityisesti ihastuin tohon lautaseen :) Missäköhän hintaluokassa noi liikkuu?
  Jee mullakin on hiukan KoKo:n ruskeaa sarjaa, tykkään niin siitä väristä.

  VastaaPoista
 3. Mongusti,

  Ai vitsit, lucky you! :) Mua alkoi nyt houkuttaa nuo tosi kovasti, kun monessa paikassa on näkynyt -20% tarjouksia.. :)

  Hanna,

  Noi on joo kivan persoonallisia. Ei lautasen tarvitse aina olla pyöreä. :D Kalliimpia noi on kuin KoKot, mutta on niitä vieläkin kalliimpia...

  VastaaPoista
 4. Ihania ovat! Minullakin Teemaa keltaisena, sinisenä (todella ihmeellistä, kun en muuten sinisestä edes tykkää) ja valkeana, onneksi viimeisiä eniten. Mutta kyllä ne joskus sit tuntuvat niin retrolat, että pidetään ne kaapissa säilössä.
  Minulla on nyt keräilyssä Arabian Lumi sarja, kaunis ja rauhallinen ja voi yhdistellä tarvittaessa valkeaan Teemaan.
  -päivi-

  VastaaPoista
 5. Päivi,

  Valkoinen teema olisi kyllä kanssa kiva! Niin ajaton ja sopisi kattaukseen kuin kattaukseen. :) Täytyy googlettaa toi Arabian Lumi, en ole siitä kuullutkaan!

  VastaaPoista
 6. Just want to say what a great blog you got here!
  I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

  Thumbs up, and keep it going!

  Cheers
  Christian, iwspo.net

  VastaaPoista
 7. Christian,

  Oh thanks a lot! It's nice to hear that you like my blog even though I don't write in english. :)

  VastaaPoista
 8. Taas löysin täältä mielenkiintoisen postauksen, nimittäin miekin oon AIVAN ihastunut noihin ylimpinä oleviin V&B -astioihin!! Itselläni on juuri noita, mutta niissä on sitä lintu-kuvioita, ne värikkäät. Näät vilauksen yhdestä mukistani alimmasta uusimman postaukseni kuvasta! =) Mutta haluisin kans noita valkoisia, aivan ihania! <3 Oletko jo hankkinut?

  Ps. Tulin sun lukijaks!

  VastaaPoista
 9. Hanna-Reetta,

  Kiva kun liityit lukijaksi, kiitos siitä! :) Harmikseni en ole vielä raaskinut ostaa kyseisiä astioita, koska meillä on kuitenkin hankittuna jo kaksi kokonaista astiastoa..mutta joulupukille kirjoitin noista, joten joulua odotellessa! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)