sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Lazy Sunday.

Oli kyllä ihan mahtavaa nukkua lähemmäs kymmeneen aamulla - ensimmäistä kertaa tänä vuonna! Tämä on tosiaan ollut pitkästä aikaa ensimmäinen vapaa viikonloppuni ja välillä on ollut vähän vaikeuksia kun ei ole oikein tiennyt kuinka päin sitä olisi. Saa tehdä mitä huvittaa, milloin huvittaa ja nukkua päikkäreitä vaikka keskellä päivää! Tämä aamu menikin siivotessa ja nyt vain odotellaan bokserin kanssa murua kotiin, ei ollakkaan nähty viikkoon! 

Eilen kävin ystäväni kanssa kaupungilla tarkoituksena shoppailla. Harmittavan pieniksi jäivät vaan shoppailut, sillä eihän sieltä meinannut löytää mitään! Missä ovat kaikki kivat polvipituiset hameet, rennot kesäpaidat ja kivat sandaalit? Niitä olin etsimässä ja aika turhauttavaa oli. Onneksi sentään Zara pelasti ja löysin sieltä kivan beigen puolihameen, jonka voi vaan sujauttaa päälleen.


Sitä tulen käyttämään varmasti niin kauppareissuilla, kaupungissa kuin sitten etelässäkin. Ehkä mäkin opin pikkuhiljaa käyttämään hameita..who knows.. ;) Täytyy yrittää joku viikko mennä uudestaan etsimään niitä kesävaatteita, josko tärppäis paremmin...


Ensi viikolla onkin missiona laittaa tuo parveke kesäkuntoon. Raahata viimeiset remonttitavarat muualle, pestä lattiat ja laittaa kesäkukat. Kalusteet sinne onkin jo laitettu ja ne ovat ihanasti siitepölyn peitossa...

Eniten innoissaan tuosta parvekkeen alkaneesta kesäkaudesta on ehdottomasti bokseri! Kun avaa parvekkeen oven, niin se ryntää sinne intopinkeenä ja työntää pään kaiteen välistä ja tuijottelee metsään. Söppänä! <3 


Eilen kun satoi ja ukkosti, niin se lipitti sadevettä suoraan taivaalta..Vito tykkää myös nukkua päikkäreitä viileällä parvekkeella ja laitettiinkin sille sinne oma peti. Meidän koirakin kesäilee!


Kivaa sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Tosi nätti mekko ja voih ei miten suloinen Vito!! <3 <3 Hän on ihana!

  VastaaPoista
 2. Mongusti,

  Voi kiitos paljon! :) Onhan tuo koiruus sellainen söpöys kyllä. <3

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen hame :) Sain juuri pari päivää sitten päähäni tarvitsevani beigen hameen. Ehkä munkin täytyy mennä Zaraan kattomaan, jos vaikka löytyis kiva :)

  VastaaPoista
 4. Nina,

  Kiitos! :) Kauhean huonosti oli mitään hameita missään, joten ehkä kannattaa joo suunnata Zaraan - siellä oli edes jotain! Itse himoitsen tuota samaa hametta vielä tummansinisenä. :)

  VastaaPoista
 5. Nätti hame! Mäkin olen käynyt himoitsemassa sitä Zarassa :)

  VastaaPoista
 6. Helmi,

  Kiitos! Mun täytyi saada se heti mukaan, niin kiva oli! :)

  VastaaPoista
 7. Parveke on kyllä kiva juttu, koirankin kannalta :) Me kanssa vietetään koiran kanssa paljon aikaa pihalla, ei sitä tartte kyllä pahemmin sinne houkutella.. Samantien kun kääntää pihaoven kahvaa, niin se säntää jostain, jotenkin se on oppinu tunnistamaan sen äänen :D Teillä on kyl ihana, sulonen koiraneiti! <3

  VastaaPoista
 8. Anna,

  Niin on joo! Kyllä olis ankeeta elää kerrostalossa, jos ei olisi edes tuota parveketta. Oma piha on tietysti se iso haave! :) Ja kiitos! <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)