maanantai 3. toukokuuta 2010

Lahjaideoita.

Toukokuun toisena sunnuntaina juhlitaan perinteisesti äitienpäivää ja itselläni on ollut tapana muistaa äitiä edes kortilla, yleensä myös pienellä lahjalla. Viime keväänä taisin ostaa hänelle Nomination-koruun yhden palan, jos en nyt ihan väärin muista. Sitten leivoin vielä muffinsseja - fail! Voi äiti-parkaa. Olivat meinaan hieman kuivia ja kovia ne muffinssit. 

Tällä kertaa eksyin etsimään äitienpäivälahja-inspiraatiota Stoccan kanta-asiakaslehdestä, josta löytyikin vaikka mitä kivaa! Tässäpä siis hieman lahjaideoita, jos mietit että millä äitiä voisi muistaa etkä halua turvautua koviin muffinsseihin kuten minä..
Ensimmäisenä vaihtoehtona on Villa Stockmannin kauniit metallikehykset, joihin voi sitten valmiiksi teettää jonkun kivan kuvan tai sitten antaa ihan noin vain. Ihan välihuomautuksena vaan, että haluaisin noita kauniita kehyksiä myös itselle..Toisena vaihtoehtona on hajuvesi - kollaasissa oleva hajuvesi on Burberryn Beat. Vaarana hajuveden ostossa on tietysti, että tuoksu ei miellytä lahjan saajaa ollenkaan, mutta jos satut tietämään mistä äiti pitää, niin lahja on ihan mahtava! Kolmantena vaihtoehtona on sen sijaan etcetera:n silkkihuivi, jollaisesta varmasti aika moni nainen pitää. Silkkihuivi on sitä pientä luksusta!
Neljäntenä vaihtoehtona on jokin koru, esimerkiksi juuri Nomination-koru tai rannekkeeseen sopiva pala. Paloissa on hyvä valikoima ja itse ainakin tykkään korusta juuri siksi, että siitä saa koota mieleisensä. Sopii hyvin myös pieniranteisille ihmisille, joille normaalit korut meinaavat olla liian isoja. Viimeisenä eli viidentenä vaihtoehtona on Globalin ihana yöpaita. Itsekin haluaisin tuollaisen, vaikka en yleensä noin kirjavista väreistä niin välitäkään. Aiempina vuosina meillä olikin usein isäni kanssa tapana ostaa äidille joku yöasu.
Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)