tiistai 18. toukokuuta 2010

Kesäloma!

Tänään alkoi sitten virallisesti kesäloma, vaikka eihän mulla ole ollut hetkeen tenttejä ja luentojakin satunnaisesti. Eilen vielä väännettiin hiki hatussa töiden jälkeen ryhmätyötä, mutta saatiin kuin saatiin se vihdoin valmiiksi! Ai miten niin jätetään asiat aina viime tippaan...?

En olisi kyllä voinut saada parempaa aloitusta kesälomalle! Meillä oli tänään nimittäin niiden ryhmätöiden esittäminen. Ryhmätyö oli siis matkailuun liittyvä tuotekehitystyö, jonka oli eräs yritys tilannut ja raadissa istuikin sitten viisi suhteellisen arvovaltaista henkilöä. Hehe. Oli ehkä hivenen havaittavissa ramppikuumetta. Meidän piti olla ensin parini kanssa ensimmäisiä esiintyjiä, mutta meidät vaihdettiinkin sitten toisiksi..Siinä vaiheessa kun näin niiden ensimmäisten esityksen, olin purskahtaa itkuun..Oli meinaan hieman tasoeroa heidän ja oman työmme välillä. :( Itsellämme oli siis tyyliin harmaalle pohjalle väännetty PP-esitys ja oma muistilappunikin oli ihan vaaleanpunainen ja rutattu. 

Ilmeeni olikin varmasti näkemisen arvoinen kun raadin johtaja aloitti arviointimme: "Mä tykkäsin tästä". Mitääh?? Saatiin ihan mieletöntä palautetta ja hieman hyvää kriittikkiä, mutta ei missään nimessä mitään negatiivista. Ihan uskomatonta ja se palaute itsessään oli jo voitto meille! Kyseessähän oli siis kilpailu


Mutta hyvän palautteen lisäksi, saatiin myöhemmin tietää että olimme kehittäneet toiseksi parhaimman tuotteen ja saimme kunniamaininnan ja pienen palkinnon! Ei voi kyllä uskoa todeksi.. :) Muut osallistujat kun kävivät viisi kurssia tähän aiheeseen liittyen ja me parin kanssa tasan tämä yksi. Vähän oli jo siis eri lähtökohdatkin meillä..Eli jos siis vielä hyvin käy, niin meidän kehittelemäämme matkailutuotetta saatetaan nähdä parin vuoden päästä Helsingin matkailutarjonnassa. :) 
Saatiin palkinnoiksi kierrätysmateriaalista tehdyt design-laput, jotka voi laittaa esim. matkalaukkuun..

Mikä alku kesälomalle! :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Saakohan udella, että millainen teidän tuote oli? :)

    VastaaPoista
  2. Audrey,

    Kiitos paljon! Kyllähän jotain aina saa udella. :) Tuote oli hieman verrattavissa tähän http://www.helsinkiexpert.com/fi/kiertoajelut_ja_retket/design_walk/design_walk.1269.xhtml mutta kohderyhmä oli eri ja muutenkin muokkasimme mm. käyntikohteita aika paljon. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)