torstai 13. toukokuuta 2010

Ikea-ostokset.

Ikeassa tuli käytyä huhtikuussa pariinkin otteeseen, joka tuntuu paljolta muihin kuukausiin verrattuna. Vaikka se onkin tuossa melkein vieressä, niin ei siellä tule silti hirveästi käytyä. Kai syynä on raha tai oikeastaan sen puute, poikaystävän innottomuus ja se, että putiikki on melkein aina lähes ääriään myöten täynnä. Ihan sama milloin siellä käy. 

Eipä niitä Ikea-ostoksia tullut sitten tehtyä paljoa, johtuen osittain siitä, ettei siellä ollutkaan puolia tavaroista mitä lähdimme hakemaan. Toisella kerralla olisi ollut, mutta tajusin sen liian myöhään. Tässä kuitenkin niitä ostoksia, jotka kaikesta huolimatta ovat kivoja: 

Ensimmäisellä reissulla tuli ostettua yksi eli ihan vain itselle tuollainen lattemuki. Tai niin minä sitä nimitän. Sopii hyvin sen Riviera Maison lautasenkin kanssa! Ihan kahvimukiksi tuota siis ajattelin. Tällä hetkellä käytössä ovat yo-lahjaksi saamani kaksi Iittalan sinistä Taika-mukia, joilla on tunnearvoa. Mukit ovat myös ihanan isoja (eli niihin mahtuu paaaljon kahvia) ja tykkään myös siitä kuvituksesta. 

Ensimmäisen reissun toinen ostos olivat kaksi valkoista ruukkua yrteille (joita en jaksanut kuvata). Seuraavana päivänä ostinkin kaupasta innoissani herneenversoa ja persiljaa, mutta kuinkas kävikään. Pari päivää kului ja herneenversoista löytyi jotain ihme ötöiköitä. Ja mä olen todellinen ötökkäpelkuri, joten voitte arvata kuinka nopeasti versiot lähtivät ulos!! Persilja säilyi sen sijaan hyvinvoivana aika kauankin ja sitä tuli laitettua eväsleipien väliin, mutta nyt sekin on nuukahtanut. Kai mun pitäisi ostaa jotain Substralia ja jutella niille kasveille, että säilyisivät hengissä..

Toisella reissulla tuli ostettua mm. huopatassuja uusien tuolien jalkoihin, pieni valkoinen kori ja sitten tällainen hylly:
Inspiraation hyllyyn sain itse asiassa yhdestä sisustuskuvasta, jonka julkaisen myöhemmin. Olin jo kuitenkin unohtanut koko hyllyn, kunnes se sitten osui Ikeassa silmiini. Kauan tuli pohdittua, että otanko sen vai en ja minkä kokoisena, mutta lopulta se lähti mukaan. Hieman kyllä jännitti poikaystävän reaktio, sillä yleensä teemme useimmat sisustushankinnat yhdessä ja välillä hän osaa olla toosi rasittavan nirso. Haha. No kuten arvata saattaa, eihän hän sitä purematta niellyt, mutta pienen mallailun jälkeen, hän kilttinä poikana asensi sen seinälle. 


Ensin oli ehkä hieman totuttelemista, mutta päästiinpä eroon vanhasta "hyllystä" ja nyt tuo uusi näytttääkin jo vallan hyvältä ja on kätevä. Tällä hetkellä siinä säilyy helposti mun pikkutavaroita ja vessapaperit..

3 kommenttia:

 1. On muuten tosi hyvän näkönen hylly, ja ihan samanlainen kun siinä yhdessä kuvassa täällä aiemmin :) hieno löytö siis!! Täytyykin lähteä joku päivä taas Ikeaan shoppailemaan, ties jos vaikka meillekin löytyisi tuollanen.. ;)

  VastaaPoista
 2. pakko vielä lisätä että valkoset koritkin sopii hyvin tohon hyllyyn, korit on kyllä niin ihania!!!! meillä on muuten noita samoja valkosia koreja kanssa :D mikä siinä on ettei miehet ymmärrä sisustuksen päälle, höh..

  VastaaPoista
 3. Anna,

  Siitä kuvasta mä sen idean nappasinkin! ;) Kannattaa kyl ehdottomasti käydä Ikeassa! Ja joo, mietin kyllä välillä samaa miksei poikaystävällä voi olla täysin sama maku kuin mulla. Haha. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)