keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Himotuksia kantislehdestä...

Stoccan tämän kuun kanta-asiakaslehdessä oli lisää ihania juttuja... :)

Eikö vain olekin ihania ja jotenkin niin kesäisiä juttuja? Tuota yläkulman mustaa clutchia ajattelin käydä kuolaamassa, sillä tarvitsisin (ehdottomasti) uuden laukun kesäkuun risteilylle. Ja musta on laukun värinä niin kätevä väri, kun sopii melkein asuun kun asuun. Tykkään myös tuosta, että laukun läppä käännetään alaspäin, jos kukaan tajuaa mitä haen takaa. :)

Selectedin hennonvärinen tunikamekko söpöine olkapääröyhelöineen on kerrassaan hurmaava! Tuo mekko olisi täydellinen kesän juhliin. Harmi vain, ettei niitä juhlia ole! Tai kyllä meidät on kutsuttu poikaystävän isosiskon synttäreille, mutta en mä nyt ihan mökillä taida huidella tuollaisessa mekossa. Pitäisi varmaan pitää jotkut omat kekkerit, niin olisi (teko)syy ostaa tuo ihanuus!!!

Globalin ihanan muhkeat kukkapannat veivät myös sydämeni. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että pannat näyttävät äärimmäisen typeriltä päässäni, mutta ehkä asia joskus vielä korjaantuu.. ;) Tuollainen panta olisi kuitenkin ihan perfect Kreikkaan! Vaaleanpunaisena tai mustana, kiitos!


Miksi pitää aina löytää kaikkia kivoja houkutuksia kun pitäisi säästää enemmän kuin ahkerasti?!

Kuvat lainattu.

5 kommenttia:

 1. Suloisia juttuja on :) Kukkapannat on niin söpöjä! Haluaisin käyttää pantoja enemmänkin, mutta aika usein ne kiristää niin paljon, että päätä alkaa jossain vaiheessa särkeä :(

  VastaaPoista
 2. Haha, mä voin olla sun tekosyy tolle mekolle. 5.6. on mun yo-juhlat vaikka kutsut on vielä työnalla (=enoovieläalottanukaan) ja ajattelin kyllä teillekin yhen lähettää :)

  VastaaPoista
 3. Nina,

  Kiitos! :) Mäkin ihastuin nyt kukkapantoihin palavasti, mutta tiedän kyllä kanssa tuon jutun kun päätä alkaa särkeä..ei kivaa!

  heli,

  Voi kiitos, kutsua siis odotellessa! :)

  VastaaPoista
 4. Heh, säästäminen on kyllä vaikeeta kun kaupoissa on kaikkia houkutuksia, mutta motivoiva säästökohde tosiaan helpottaa! Ja yksi hiuspanta ei kenenkään budjettia nyt kaada, mutta piristää silti olemusta ja kaikkia asuja! :)

  VastaaPoista
 5. Kersti,

  Kiitos ihanasta kommentista, tuo on kyllä niiin totta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)