lauantai 22. toukokuuta 2010

"Everything should be XX."

Kävimme tosiaan sunnuntaina ystäväni kanssa kaupungilla elokuvissa ja koska siinä jää aina se tunti ylimääräistä aikaa lippujen hakemisen ja aloitusajan välillä, niin täytyyhän se aika jotenkin kuluttaa. Niinpä kävelimme ystäväni kanssa Aleksi 13:ta, sillä halusin käydä katsastamassa josko sieltä löytyisi kuolaamaani lompakko...Ja niin, löytyihän sieltä! Olin jo siis aiemmin iskenyt silmäni Mexxin tummanruskeaan clutch-malliseen lompakkoon, jossa on siis sisäpuolella taskuja lähinnä vain korteille. Det passar fint, sillä mullahan ei sitä käteistä tunnetusti koskaan ole.. 


Lompakko on vaan niin ihana ja hintakin oli ihan ok, joten pitihän se kiikuuttaa kassalle. Vanha lompakko (harmaantunut valkoinen Björn Bork) jää varalompakoksi, jos sitä käteistä vaikka löytyisi jostain..Hehe. Kerrankin kyllä todellinen nappiostos, sillä tuollaista lompakkoa olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa, mutta aina niissä on ollut jotain pientä vikaa. Kuten näkyy, tässä myös tuo vuori on kivan värikäs eikä mikää musta. Kannatti siis odottaa sitä parasta! 

6 kommenttia:

 1. Ihana lompakko. Jotain tuollaista itsekin kaipaisi.

  VastaaPoista
 2. Tiina,

  Kiitos kiitos! Kannattaa käydä Aleksilla kyllä, siellä on tosi hyvä valikoima! :)

  VastaaPoista
 3. Nätti on ja kivasti noita korttilokeroita! Niitä on lähes aina lompakoissa aivan liian vähän.

  VastaaPoista
 4. Maria,

  Kiitos sinullekin! Totta, varsinkin tällaiselle korttihamsterille kuin itse olen. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva lompakko :) Mäkin tarvisin isomman lompsan, kun nyt kaikki kortit on ihan sumpussa ja sit niitä saa aina kaivaa :/ Tollasessa ne olis niin kivassa järjestyksessä...

  VastaaPoista
 6. Nina,

  Kiitos! :) Totta, tuossa kortit pysyy kyllä tosi kivasti järjestyksessä ja ne on helppo ja ennen kaikkea nopea löytää. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)