lauantai 1. toukokuuta 2010

1.5.

Eilinen meni todella rauhallisissa merkeissä ja jos äitini ei olisi tuonut munkkeja, niin en olisi varmaan edes tajunnut, että on vappu! No eipä ole krapulaa tai mitään muutakaan. Tämäkin vappu vierähtää siis mukavasti tenttikirjojen parissa, sillä ensi viikon keskiviikkona on suhteellisen iso tentti. Ja haluaisin päästä läpi siitä! Onneksi aiheena on johtajuus, olen ihan lämmennyt kyseiselle aiheelle. 

Ensi viikolla pitäisi parissa päivässä kasata 8-sivuinen loppuraportti..Jepjep. 

Mielenkiintoista ja tuota haluan lukea jatkossa enemmänkin! Ensi keväänä ajattelinkin ottaa mm. henkilökohtaisten johtamistaitojen kehittämiskurssin sekä liiketoiminta, vastuullisuus ja kilpailukyky-kurssin. Eilen olin jopa niin ahkera, että suunnittelin jo ensi syksyn opintojani. Huh huh!

Aivot kaipaavat välillä tankkausta! Olenko vielä maininnut, että en voisi elää ilman yliviivaustusseja?? Lukeminen ei ole mitään ilman niitä. Onneksi poikaystävä osti uuden paketillisen niitä! :)

Tuo ensi viikon tentti voisi olla koko kevään viimeinen, jos niin haluaisin. Toisaalta kesäkuussa odottaisi vielä johdon laskentatoimen tappotentti, mutta kun ei jaksaisi! Olen kohta vuoden tässä painanut aika hyvää tahtia koulussa, niin enkö saisi jo aloittaa "kesälomaa" eli siirtyä tekemään kahta työtä kokopäiväisesti? Haha. Mutta jos en nyt sitä tenttiä tee, niin sitten se odottaa marraskuussa. Nyyh! Tämä valinnanvapaus on välillä tosi ikävää yliopistossa.

Onneksi äiti toi eilen minulle työpaikaltamme munkkeja. Ruokalan tädit olivat itse leiponeet! Nam! Oli kiva muuten syödä uuden pöydän ääressä.. ;)

Kivaa kevättä kaikille!

PS. Olenko jo maininnut, että olen mukana tässä projektissa? Meillä on ihan mahtava visio parini kanssa!

6 kommenttia:

 1. Hihii, tehtiin eilen Iban kanssa munkkeja. Tosin mun osallisuuteni rajottu lähinnä taikinan sekottamiseen :D
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 2. heli,

  Oi itse tehtyjä munkkeja, nam! Kiitos samoin! :)

  VastaaPoista
 3. Ootpas ahkera!! Kaksi työtäkin vielä?! Toisaalta jos motivaatio on kohdallaan niin mikäpäs siinä!

  Mullakin on vika tentti keskiviikkona ja yritän tässä kilpailustrategioita päntätä facebookin ja blogien ohella.. Eli ei siis juuri yhtään inspaa.. =)

  VastaaPoista
 4. Maria,

  Kiitos! Rahanpuute on aika hyvä motivoimaan! :D Vitsit, kilpailustrategiat kuulostaa mielenkiintoisilta, tosin mullakin on vähän sama homma että blogit ja facebook houkuttaa myös. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on kanssa huomenna se johtajuuden tentti... tänään sitten alotin lukemisen kun tää ja eilinen päivä meni intensiivikurssilla.. eipä mahda mitään, onneks lipidi wikissä oli vastauksia niihin tenttikysymyksiin, jos ne sitten auttais :) kannattaa muuten käydä kattomassa jos et vielä käyny :)

  Mua kanssa kiinnostaa johtajuus!! Teen kandinkin siitä ja varmaankin gradun myös :) en kyl vielä oo ehtiny suunnitella ens vuoden opintoja yhtään, mut ehkäpä ollaan samoilla kursseilla kun kiinnostaakin samat asiat :)

  Niin ja: nam mitä munkkeja!! mäkin tein vapuks munkkeja, lopputuloksena 5 saavillista... onneks ne meni juhliin, ois saattanu olla hankaluuksia saada ite syötyä kaikki.. :D

  VastaaPoista
 6. Anna,

  Eikä!! En mä tienny mitään, että Wikissä oli vastauksia. Voi kökkö! Kiitti kuitenkin tiedosta, täytyy jatkossa käydä katsomassa sielläkin. :D Tyhmä minä! Ihmettelin vaan kun pojat puhu, että tulee oleen helppo tentti.. :D

  Ja kivaa hei jos oltais ens vuonna samoilla kursseilla, tutut naamat on aina jees! Ehkä mäkin teen sen kandin johtajuudesta. :) Ja 5 saavillista munkkeja, oot saanu vähän leipoa!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)