tiistai 20. huhtikuuta 2010

Zip.

Bongasin Just my imagination blogin Jannin päältä aivan täydelliset shortsit. Ilman tuota kyseistä postausta, en olisi ikinä uskonut että Haloseltakin voisi löytyä näin nuorekkaita ja tyylikkäitä vaatteita. Olen ennen käynyt katsomassa siellä korkeintaan juhlamekkoja ja -kenkiä.


Shortsit olisivat aivan täydelliset kesäksi ja etenkin sinne etelään. Vaikka tykkään hameista, etenkin kesällä, niin silti voin myöntää olevani aina hieman enemmän shortsi- kuin hametyttö. Olen nyt etsinyt tuollaisia korkeamman mallisia shortseja ympäri nettiä ja tässä olisi nyt potentiaalinen vaihtoehto! Yhdistäisin shortsien kanssa ihan vain vaalean tai valkoisen hihattoman topin, vähän samalla tavalla kuin kuvassa. Eri asia on sitten tietysti, että mitenkä tuollaiset shortsit oikeasti istuisivat vartalooni. Siksi himottaisikin käydä sovittamissa näitä! 

Kuva lainattu täältä

2 kommenttia:

  1. Ihanat shortsit! Mäkin oon ettiny koko talven ja alkukevään sellasia seilorihenkisiä korkeavyötäröisiä shortseja, mutta ei oo vielä osunut sopivia kohdalle. Täytyypä käydä kurkkaamassa noita halosella :)

    VastaaPoista
  2. Jenna,

    Niin on ihanat juu! :) Kannattaa ihmeessä käydä kurkkimassa. Mäkin kävisin jos olisi aikaa! Myös ainakin nettikaupoista Forever21:n valikoimassa oli vähän samantyyliset! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)