torstai 29. huhtikuuta 2010

Unelmakotiin, part 1.

Ei tee kyllä yhtään hyvää mun yhä vain kasvavalle sisustuskuumeelle selailla Alvhemin sivuilla olevia myytäviä asuntoja. Ei siis sillä, että oltaisiin ostamassa uutta asuntoa, vaan etsin sieltä ihania kuvia inspiraatiokansiooni. Ja sieltähän niitä löytyykin, itse asiassa enemmän kuin paljon! Vielä kun saisi sitten joskus tuon avokin puhuttua yli kaikkiin ihanuuksiin. No onneksi tässä on vielä vuosia aikaa! ;) Sillä aikaa on hyvä haaveilla näistä...

No keittiökuvat ovat tietysi aina kovasti mieleen! Tämä kyseinen keittiö on mielestäni ihanan valkoinen ja ihanan raikas. Ei mitään turhaa sälää ympäriinsä ja muka ihania kippoja ripoteltuna sikin sokin. Järjestys on ihana asia! Tässä keittiössä viehättää siis sen yksinkertaisuus - valkoiset pinnat, ei vetimiä, ihana lautalattia (!!), tumma työtaso ja the list goes on...! ;) Olisi ihana selailla keittokirjaa etsien hyviä reseptejä, valmistaa ruokaa hyvistä raaka-aineista ja samalla hieman siemailla viiniä..

Tämän kuvan taas nappasin siksi, koska jotenkin tuo taaempana oleva tiiliseinä viehätti kovin. Kiva yksityiskohta siis! Myös tuo metallista ja lasista tehty liesituuletin on kiva. Pitääkö senkin olla yleensä aina muovinen kammotus??

Yllä olevaa kuvaa en todellakaan valinnut mukaan kaapin ovien takia, vaan lähinnä tuon mustan laatoituksen takia. Voisi olla meinaan aika kiva valkoisten kaapienovien kanssa mustista laatoista tehty ns. tehosteseinä. Ei sitä valkoistakaan meinaan ihan liikaa saa olla. Myös valaistuksesta tykkään tässä kuvassa! Spotit toimivat aina, kuten on joskus tullut todettua! :) 


Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)