sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Tarjoamiset.

Eilen oli taas yhdet vieraat kylässä, edelleen mun synttäreiden puitteissa. Aamulla kävi kylässä poikaystävän isosisko koiruutensa kanssa ja iltapäivällä olivat kahvittelemassa mun vanhemmat ja isovanhemmat. Ihanaa, kun isovanhemmatkin jaksoivat vielä tulla meille. 

Halusinkin ehkä sitten hieman myös panostaa tarjoamisiin, toisin sanoen tarjota muutakin kuin Domino-keksejä. Tarjolla oli siis mm. smoothieta (banaania, mustikoita, mansikoita), porkkanakakkua, omenaviinereitä ja pinaattifetapiirasta. Tuon porkkanakakun tein perjantaina illalla työpäivän ja äidin lahjan metsästyksen jälkeen..Olipa kivaa, mutta onneksi poikaystävä auttoi ja kakku jopa suvaitsi onnistua tällä kertaa! Tässä hieman kuvia...


Kaupan omenaviinereitä, lähinnä erittäin makutietoiselle eli suomeksi sanottuna nirsolle kullalle. :)Porkkanakakku tuorejuustokuorrutuksella. Kakusta tuli ihanan kuohkea, mutta kyllä sitä taikinaa vatkattiinkin!


Pinaattifetapiiras. Sotkin siis yhteen pinaattia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kermaviiliä. Päälle sitten feta-juustoa.


Harvinaista kyllä, mutta kahvitteluasusta tuli otettua myös kuva! Mekko (GT) on ostettu jo viime keväänä, mutta en ole pitänyt kertaakaan sitä. Nyt kuitenkin innostuin kesäilemään, enkä laittanut edes sukkahousuja. Tykkään ihan sairaasti tuosta pussitetusta helmasta ja muutenkin rennosta lookista. Mutta hei, mitkä noi jalat on?! Apua, ja ei kun pyöräilyä kehiin!

2 kommenttia:

  1. jee!kerrankin päivän asua :) ja mitä vikaa jaloissa?? :/

    VastaaPoista
  2. V,

    Hihi, harvinaista juu! :) Haluisin kato semmoiset sirot ja kiinteät sääret! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)