maanantai 12. huhtikuuta 2010

Pettymysten reissu.

Arvatkaa vain, kuinka väärinpäin olivat suunpieleni lauantaina kun kävimme poikaystävän kanssa Ikeassa? Poikaystävä kun oli luvannut minulle yhden (1!!!) Ikea-reissun ja nyt sitten lauantaina päätin käyttää sen. No kun oltiin saatu kahvittelut hoidettua pois alta, niin porhalsimme Ikeaan ja minulla olikin hyvän mittainen ostoslista jo mielessäni. Joitakin haaveista esittelin jo täällä. Juostiin se yläkerta oikeastaan vain läpi ja sitten alakerrassa hidastettiin vauhtia. Yhtäkkiä olimmekin jo siinä kukkaosastolla eli viimeisellä osastolla ja kaikki ostoslistan tavarat uupuivat meiltä! Höh! 

Olimme tosiaan ostamassa Expedit-hyllyä dvd-soitin tasoksi, mutta Ikeassa sitten tajusimme että kyseinen hylly on auttamattomasti liian pitkä olohuoneeseemme. Hienoa! Tässä vaiheessa harmistus alkoi jo nousta..No sitten minun piti ostaa peltisiä ruukkuja yrteille, mutta ne olivatkin ihan liian isoja pöytäkäyttöön. Päädyin sitten ostamaan kaksi keraamista valkoista ruukkua. Ostoslistalla olivat vielä parvekkeelle ne ritilät, mutta yllätys ettei Ikeasta löytynyt kuin niitä kalliimpia versioita. Kauppaan jäivät ja metsästys jatkuu! Tarkoituksena oli ostaa vielä Nils-jakkara eteiseen, mutta kas kummaa kun varastohylly ammotti tyhjyyttään. Tässä vaiheessa teki mieli heittäytyä lattialle parkumaan! Tulipa tehtyä taas niin turha reissu, ettei mitään rajaa. 

Vai tuliko sittenkään? Ikeasta nimittäin kaahasimme vielä erääseen toiseen kauppaan, josta poikaystävä löysi täydellisen jutun, josta olemme haaveilleet kauan! Olen ihan täpinöissäni! Siitä lisää viimeistään kun se saapuu meille.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)