perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen.

Nyt se pääsiäinen on sitten vihdoin täällä. Välillä kyllä meinasi epäusko iskeä, nimittäin sen verran monta kertaa ehtivät taas nämä meidän suunnitelmat muuttua! Meidän piti mennä eilen töiden jälkeen Ikeaan shoppaamaan, kun poikaystävä kerrankin suostui vapaaehtoisesti. Illalla piti sitten viettää rentouttavaa parisuhdeiltaa ensimmäistä kertaa sitten tammikuun, tai niin mä luulin. Kun tulin töistä kotiin, niin ehdittiin nähdä asemalla 5 minuuttia, jonka jälkeen poikaystävä hyppäsi Tampereelle menevään junaan..reilua..No itse kyllä annoin luvan, että ei sillä. Koko juttu tarkoittaa nyt sitä, että mun pitäisi ihan kohta tässä ajella 300km mökille yksin..tai no on mulla kyydissä yksi koira ja krapulainen mies. Eli jos blogi ei päivity pääsiäisen jälkeen, niin voitte vaan arvata kuinka mun on käynyt... :)


Poikaystävän tekemiä lettuja...

Mökillä aion lukea hyviä lehtiä, jotka ovat jääneet vähän noiden tenttikirjojen varjoon, herkutella ja lenkkeillä kahden koiran kanssa. Sunnuntaina sitten kotiudutaan!  
Kuitenkin hyvää pääsiäistä kaikille ja lauantaina saa onnitella vanhentunutta Nannaa! (ei taas yhtään kriisiä pukkaa, ei...!) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)