lauantai 17. huhtikuuta 2010

Ongelma melkein ratkaistu.

Otsikolla viittaan tähän postaukseen, jossa kerroin poikaystävän ja minun kiistasta koskien ruokapöytää. No, nyt on kuitenkin kerrottavana hyviä uutisia! Nimittäin sen Ikean suuntautuneen pettymysreissun jälkeen saimme ongelman ratkaistua

Ikeassa katselimme Bjursta ruokapöytää, joka olisi juuri passeli neljälle henkilölle ja samalla myös hieman pidennettävissä. No, kuten kaikki ainakin halvalla tuotetut puiset ruokapöydät, myös tämä kyseinen malli oli ehkä hieman liian heikkoa tekoa, toisin sanoen kiikkerä. Ärsyttää jo tuon nykyisen ruokapöytämme kiikkeryys, joten miksi ostaa samanlaista tilalle? Ainoa kunnon vaihtoehto olisi jykevä massiivipuinen pöytä, mutta sellaisia summia ei ole tällä hetkellä sijoittaa ruokapöytään. Ehkä sitten siinä seuraavassa kodissa! ;) Kuva lainattu täältä.
Ikeasta suuntasimme ilman pöytää viereiseen Kodin Ykköseen ja päästyämme toiseen kerrokseen, poikaystävän silmiin osui pöytä..ruokapöytä, joka oli pahasti tyrkyllä. Itsekin vilkaisin pöytää, hyvin varovaisesti, sillä olin lähes täysin varma ettei hän koskaan suostuisi kyseiseen pöytään. Pöytä oli nimittäin valkoinen, korkeakiiltoinen eikä mitenkään siis perinteinen ja puinen, jollaista olimme etsimässä.


Siksi en ollutkaan uskoa korviani, kun poikaystävä lausui maagisen lauseen " Mites tämä pöytä?" Ihiiihii! Näköjään vuosienkin päästä ihmisestä voi paljastua uusia puolia. Olin niin myyty, sillä valkoinen pöytä oli täydellinen eikä hintalapun numerotkaan järkyttäneet pahasti. Arvatkaa vaan, mistä näin unia seuraavana yönä.. :) 

  
Kyseessä on siis Classico2 ruokapöytä, joka on kevään uutuus. Kuva lainattu täältä.

4 kommenttia:

 1. Ihana pöytä! Itsekin tykkään niin korkea kiiltoisista huonekaluista, vaikka tykkään myös kuluneen/käytetyn/vanhan näköisistä. Minäkin sain mieheni houkuteltua ostamaan valkean hyvin samantyylisen pöydän Iskusta 140x140 Kari pöytä. Olen tykännyt siitä paljon ja on ollut hyvä käytössäkin.Onnea Uudelle pöydälle!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Päivi,

  Kiitos! Odotan niin kovasti että saadaan tuo kotiin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pöytä! Rakkautta ensi silmäyksellä, juuri tuollaisen haluaisin meille kotiin :) Mutta onko tuo sama kuin Classico? En nimittäin löytänyt Classico2 nimistä pöytää Kodin Ykkösen sivuilta... Ääk, nyt haluan tuon pöydän heti (ja meidän ei pitänyt ostaa uutta pöytää vielä vähään aikaan... :) )!

  VastaaPoista
 4. Cato,

  Ei meidänkään pitänyt, mutta minkäs teet kun täydellisyys osuu kohdalle! :) Ja siis juu, on tuo se Classico pöytä (299€). En tiedä mistä sen kakkosen siihen revin. :D On kuulemma tosi suosittu pöytä ollut, mutta onneksi niitä sai ainakin tilaamalla vielä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)