sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Lisää bikineitä!

Jo aiemmin keväällä esittelin joitakin herkullisia bikineitä, mutta sen jälkeen iski paha alemmuuskompleksi. Josko se olisi nyt kohta selätetty ja voisi taas jatkaa niiden täydellisten bikinien jahtaamista! :) 

Olin kokonaan unohtanut mistä täydelliset bikinit tietysti löytyvät! Mistäpä muualtakaan kuin Victoria's Secretiltä. Saas nähdä, jos tehtäisiin vaikka tyttöjen kanssa kimppatilaus sinne.. ;) Meinaan tilaukset juuttuvat aina tulliin eikä se ole kivaa. Ne tullin työntekijätkin ovat kuin suoraan jostain metsästä revittyjä, huoh..

Valkoinen on aina ihana valinta bikinien väriksi! Varsinkin loppuloman ajaksi kun alkaa jo toivottavasti olemaan hieman sitä rusketusta. Ah! Tykkään hirveästi vasemmanpuoleisista bikineistä - narut vetoavat aina sekä tuo yläosan koristejuttu. Oikeanpuoleisissa on taas kivana yksityiskohtana eri väriset alaosat...Hmm...
Toisaalta mikseivät bikinit voisi olla myös keltaiset tai laventelin väriset? Varsinkin nuo keltaiset saattaisivat houkuttaa paljon, sillä sen värisiä bikinejä minulta ei vielä löydykään. :)

Vai miten olisivat pilkulliset bikinit? Ihanat! Minulla oli joskus lapsuudessa valkopilkullinen, muuten tummansininen uimapuku, hih. Tykkään myös oikeanpuoleisesta combosta, mutta tytöt sanoivat, että tuo näyttää siltä kuin olisi unohtunut alushousut jalkaan..Hehe..Mutta tuo laventeli on kyllä ihana väri! 
Toisaalta jotenkin nämä nousivat melkein ylitse muiden. Ruutukuosi on ihana eikä tällaisia luultavasti löytyisi kovinkaan monia samalta rannalta. Jos jotain tilaan ennen elokuun reissua, niin valinta tulee olemaan enemmän kuin vaikea

Mitkä sinä ottaisit? 

Kuvat lainattu täältä.

5 kommenttia:

 1. Tykkään myös!
  Mä just hetki sitten selainin VS:n sivuja. Olet siis joskus tilannut sieltä? Siellä ois kaikkee ihanaa, mut tilaaminen vähän mietityttää.. ja varmaan jäis tulliin :D Oon jonkun verran tilaillut ulkomailta, mutta välttänyt tullit tähän mennessä.

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  Kiva! :) Oon joo tilannut noin vuosi sitten sieltä, oli nopea toimitus ja muutenkin kaikki toimi hienosti, mutta Suomen tulli ei vaan ole kiva paikka. :/ Kaikki VS:n tilaukset kun taitaa mennä sitä kautta, jos en ihan väärässä ole..

  VastaaPoista
 3. Siellä kyllä oli vaikka mitä ihanaa, tietysti New Yorkin matkalla pääsis ihan oikeeseen liikkeeseen shoppailemaan ja ihastemaan kaikkea. Kyselen vielä.. kauanko tilauksessa meni? Ja miten koot vastaako esim. S-koko miten hyvin oikeesti s-kokoa? Kiitos jos viitsit vastailla :)

  VastaaPoista
 4. Hanna,

  Oi, se olis kyllä kivaa jos pääsis oikein hypistelemäänkin! :) En kyllä muista tarkkaan kauan tilauksessa meni, mutta ei kyllä kauaa kun ottaa huomioon matkan. Ehkä noin 2vko? kuitenkin alle kuukauden reilusti. Ja koot vastas mun mielestä tosi hyvin, mekot istuivat just eikä melkein. Tietty jos siellä sivuilla on joku kokotaulukko, niin sitä kannattaa vilkuilla. :)

  VastaaPoista
 5. Vsllä on aina niin upeita bikineitä. Harmi, että niiden kustannukset nousevat pilviin, postimaksujen ja tullin myötä.

  Itse tilasin viime kesänä alesta parit bikinit ja hintaa oli niin vähän, että ei jäänyt tullin haaviin. =) Kauniita olivat molemmat. Vielä kun pääsisi ihan liikkeeseen asti sovittelemaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)