tiistai 27. huhtikuuta 2010

Lahjakortti.

Tällaiset kuvitteelliset lahjakortit ovat kivoja - saa selata nettikauppojen valikoimia, mutta silti rahat säästyvät. Kyseessä on siis tietenkin blogeissa pyörinyt haaste ja säännöt ovat seuraavat: 

1. Sinulla on 150 euron lahjakortti, joka pitää käyttää kokonaisuudessaan kerralla.
2. Valitse nettikauppa, johon haluat lahjakortin tuhlata.
3. Valitse sellaisia tuotteita, jotka tilaisit oikeastikin mikäli sinulla olisi se 150 euron lahjakortti.
4. Kokoa tuotteista kollaasi.
5. Esittele kollaasi blogissasi ja ilmoita samalla tuotteiden hinnat ja loppusumma.
6. Haasta niin moni bloggaaja kuin itse haluat.

Itse "tuhlasin" lahjakorttini Forever21-nettikauppaan ja tällaisia löysin: 
Blair Ruffle Sweater Cardigan värissä Cream (16€) - olisi ihana ja söpö neuletakki viileiksi kesäilloiksi. Bubble Hem Chambray Shorts värissä Charcoal (15€) - ihanat korkeavyötäröiset shortsit yhdistettäväksi valkoiseen toppiin. Drawstring Linen Skirt värissä Light Brown (13€) - hieman pussitettu kesähame. Rope&Tassel Chain Scarf värissä Pink/Cream (5€) - ihana meriaiheinen huivi, joka sopisi hyvin yhteen uuden trenssini kanssa.
Floral Stitched Strapless Top värissä White (19€) - ihana tunika Kreikkaa ajatellen. Lace Yolk Empire Top värissä White (10€) - sopisi niin ikään ihasti päivettyneen vartalon kanssa. Ibiza Braided Sandals värissä White (11€) - rennot sandaalit kesäksi. Striped Bandaqe Dress värissä Black/White (13€) - kiva kaksiosainen mekko kesäksi ja tietysti siinä yhdistyvät myös ihanat raidat.

Yhteensä näistä tuli 102 euroa, mutta hinnat ovat pyöristettyjä (nettikaupassa hinnat ovat dollareissa) ja oikeasti päälle tulisivat vielä kivat posti- ja tullimaksut.

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)