keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kotitoimistoon.

Olen tainnutkin jo joskus aiemminkin mainita, että pidän paljon Ordning&Reda:n tuotteista, jotka siis koostuvat pääosin toimisto- ja paperitarvikkeista. Harmi vain, etten ole ehtinyt käydä Helsingin liikkeessä vielä kertaakaan! Onneksi heidän nettisivuiltaankin voi bongata vaikka mitä kivaa! 


"Kotitoimistomme" eli käytännössä minun opiskeluhuoneeni on kovasta uudistamisesta ja remontoinnista huolimatta hieman vielä vaiheessa. Esimerkiksi jalkalistat uupuvat, mutta se ei olekaan isoin paha, vaan se etten saa sitten millään työpöytää hyvään järjestykseen. Pöydällä on aina kannettava tietokone, tulostin, kynäpurkki ja paperiteline - eli ei edes kovin paljoa tavaraa, mutta silti jokin mättää. Ehkä pöydästä puuttuu se yhtenäisyys? Itse pöytähän on siis niinkin yksinkertainen kuin tumma laminaattilevy, joten ajattelin että ehkä muu väritys voisi olla valkoista tai jopa läpinäkyvää. Läpinäkyvät esineet kiinnostavat siksi, että ne tuovat ilmavuuden tuntua, mutta toisaalta niistä näkyvät kaikki sisällöt läpi, joka voisi olla häiritsevää. 


Oikeanpuoleisessa kuvassa oleva muistilapputeline on ihan must have muistilappuja rakastavalle!


Ordning&Reda:lta löysinkin joitain vaihtoehtoja, jotka voisivat olla kivoja työpöydällä. Ja tämäkin postaus voi kuullostaa jonkun korvaan todella pinnalliselta, mutta kun vietän niin paljon aikaa pöytäni ääressä, niin sen tulee olla silmää miellyttävä kokonaisuus. Enhänhän mä niitä tenttikirjoja tuijottele, vaan sitä kaunista pöytää! ;) 


Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)