maanantai 26. huhtikuuta 2010

Koristetyynyjä.

Tuli eilen vietettyä kiva ja ennen kaikkea varsin rento sunnuntai-iltapäivä ystäväni kanssa mm. Ikeassa ja Kodin Anttilassa. Kivaa kun on auto käytössä, niin maailma avartuu kummasti! :) Ikeasta tuli pari ostostakin, mutta niistä lisää kunhan saan ne kuvailtua. Tällä viikolla pitää taas enemmän kuin kiirettä..

Ystäväni etsi koristetyynyjä tai lähinnä päällisiä tyynyihin, jotka olisivat kesäisiä eli värikkäitä. Oli aika vaikea tehtävä eikä hän sitten löytänytkään mitään tarpeeksi kivoja. Miksi kesäisyys ja ennen kaikkea värikkyys tuntuu aina tarkoittavan kauheata värien sekamelskaa? Itse ainakin tykkään, että tyynyssä on vain muutamaa väriä tai sävyä yhdistettynä eikä se näytä miltään sateenkaarelta. 

Ihania tyynynpäällisiä löytyy kaupoista mm. Lexingtonilta (Stokka) tai U.S.Polo Assn:ilta (Hemtex). Netistä löysin kuitenkin tällaisia...

Kuvan tyynynpäälliset ovat H&M:n Home-sarjaa. Eivät ehkä kovin kesäisiä, ainakaan jos kesäinen tarkoittaa vain vihreää tai keltaista väriä. Mutta ystäväni asunto on muutenkin aika vaaleaan sävyyn sisustettu, joten itse valitsisin sinne myös suht vaaleita tyynynpäällisiä tai sitten vaikka tummansinisiä kontrastia luomaan. Omia suosikkejani ylläolevista ovat tummansininen tyynyliina sekä tuo Petunia-tekstillä kuvioitu. Kodistamme löytyykin H&M:ltä tilattuja tyynynpäällisiä ja itse ainakin tykkään niistä kovasti ja laatukin tuntuu hyvältä. 

Kuvat lainattu

2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkeistä :) Eku

    VastaaPoista
  2. Eku,

    Ollos hyvä! Toivottavasti löydät hyvät itelles. Kannattaa tosiaan käydä tsekkaamassa vaikka Sokos, Stokka ja Hemtex. Sä kun siellä kaupungissa kerran pyörit! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)