torstai 22. huhtikuuta 2010

Kasvorasvat.

Tuli tehtyä äidin ja ystävän kanssa pitkästä aikaa tilaus Dermosilille, joka siis myy erilaisia ihonhoitotuotteita ja hieman myös kosmetiikkaa. Itse sain pari joulua sitten lahjaksi Dermosilin Fresh Balance-sarjan tuotteita, jotka osoittautuivatkin täydellisiksi iholleni. Sen jälkeen en ole oikeastaan muita kasvorasvoja voinut käyttää. Jokin aika sitten käyttämäni rasva kuitenkin loppui ja jouduin turvautumaan Garnierin kasvorasvaan eikä ihoni ole ollut pitkään aikaan yhtä karmeassa kunnossa. Onneksi nyt on taas parikin tuubia sitä oikeaa rasvaa! :)

Käytän siis päivittäin kasvoillani tuota oikeanpuoleista tuubia, joka on Gel Cream. "Voide kosteuttaa tukkimatta ihohuokosia, imeytyy helposti ja jättää ihon mattapintaiseksi." Oma ihoni on aika kuiva, mutta ei silti tarvitse mitään kunnon paksuja rasvoja ja esim. siinä Garnierin rasvassa oli ongelmana se, että se oli aivan liian tuhtia ja jätti ihon rasvaisen tuntuiseksi. Ei kivaa! Tämä rasva on puolestaan nimensä mukaisesti geelimäinen, mutta kosteuttaa silti hyvin. Eikä levityksen jälkeen tarvitse odotella tuntia rasvan kuivumista, että pääsee meikkaamaan. Tärkeä asia peruskiireiselle ihmiselle! :)


Yöksi taas levitän kasvoilleni Laminarghanea, joka on yövoide ongelmaiholle. En ole käyttänyt tätä kyseisestä rasvaa vielä kuin yhden pullollisen. Kaipasin siis jotain kunnon yövoidetta kasvoilleni ja päätin sitten kerralla tilata oikein kunnon rasvaa. Aluksi ehkä hieman epäilin, että tuo ilmaus "yövoide ongelmaiholle" on hieman liian voimakas omalle kohdalleni, mutta eipä se ole. Omasta kokemusta voin sanoa, että rasva on kuin "kalvo" iholla, illalla kun sen levitän, niin aamulla kasvojen pesun yhteydessä tuntee kuinka tuo "kalvo" liukenee pois ja puhdas ja levännyt iho löytyy alta. Rasva myös tuoksuu aika erikoiselta, vähän kuin jollekin kukkauutteelle eli ei kovinkaan hyvälle, mutta toimii paremmin kuin hyvin! Itse huomaan jo vajaan viikon käytön jälkeen, että iho voi paljon paremmin (vaikka siis samalla ei itse voisikaan hyvin tai söisi huonosti..) 

Ehdoton plussa Dermosilin tuotteissa on myös niiden edullisuus! Tuo käyttämäni geelivoide maksaa vain vajaan kuusi euroa ja kestää käytössä lähemmäs puolivuotta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)