keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Ihanat lahjat, part 2.

Tässä toinen osa niistä ihanista lahjoista, jaksoin kuin jaksoinkin kuvata ne. Nykyisin on kyllä paljon miellyttävämpää kuvata kun on kunnon salama ja ainakin omasta mielestäni kuvat näyttävät useammin ihan siedettäviltä! Ainakin omaan tasooni nähden. 


Poikaystävän isosiskolta sain tämän blogissakin kuolatun majakka tyylisen kynttilätelineen. Se on ihana, iso kiitos vielä! Sopii täydellisesti kesällä parvekkeelle tai sitten ihan myös sisällä säilytettäväksi. Kummeiltani sain kaksi kappaletta Pentikin valkoisia kylpypyyhkeitä ja nämä ovat enemmän kuin ihania. Kyllä sen laadun vaan huomaa! Tykkään myös kovasti tuosta ihanasta koristereunasta. Nyt voinkin sitten hyvällä omalla tunnolla kiikuttaa vaikka mökille varapyyhkeiksi niitä rispautuneita vanhoja pyyhkeitä...


Samassa paketissa oli vielä kaksi Pentikin palasaippuaa. Pentik-fanin kannalta on kyllä loistavaa, että erääseen pikkukyläänkin on rantautunut nyt Pentik ja myös se Riviera Maison! 


Niin ikään Pentikiä sain vielä myös isovanhemmiltani. Tämä on se ihanuus, josta kirjoittelin jo aikaisemmassakin postauksessa. Ihana "kristallipallo"tyylinen kynttiläpidike! Tuolle on jo katsottuna hyvä paikkakin... ;)

5 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja olet kyllä saanut:) Noita valkeita pyyhkeitä olen itsekin monesti meinannut ostaa Pentikiltä, mutta ainakin toistaiseksi olen vielä hillinnyt itseni, kun pyyhkeitä on kuitenkin kaapit täynnä;)

  VastaaPoista
 2. MYÖHÄSTYNEET SYNTTÄRIONNITTELUT! Toivottavasti oli mukavat.
  Ja voi kuules, meillä on asiat vallan hyvin täällä, kun Pentikin lisäks on White on White (jossa siis myydään sitä Riviera Maisonia) ja Vanilla Rosekin näytti palanneen/avanneen uudelleen. Ja joku muu puoti siinä vieressä, en ehtiny kytätä tarkemmin mikä. (Puoltoista viikkoo olin poissa ja kaks uutta kauppaa, mitä ihmettä?!)

  VastaaPoista
 3. Soile,

  Niin olen juu! :) Meilläkin alkaa nyt pyyhehylly uhkaavasti täyttyä! :)

  Heli,

  Kiitoskiitos! <3 Kiva kun tekin pääsitte vihdoin kotiin! :) Ja mä oon kyllä ihmeissäni vieläkin, että miten pikkukylässä voi olla vaikka mitä. :D haha! Täytyy kyllä poiketa siellä tässä kevään aikana vielä! ;) White on white on ihana!!

  VastaaPoista
 4. Hih, taidan tietää myös mistä pikkukylästä on puhe ;) White on white on todella ihana!

  VastaaPoista
 5. Nina,

  Hih, eihän se kai niin pieni ole. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)