tiistai 13. huhtikuuta 2010

Ihanat lahjat, part 1.

Koska sain syntymäpäivälahjaksi niin ison kasan ihania lahjoja, niin ajattelin bloggailla niistä kahdessa osiossa, ettei tule kilometripostausta. On melkein ylilahjottu olo, kun sain niin kauheasti kaikkea kivaa! Kiitos siis kaikille muistaneille! 

Isovanhemmiltani olen saanut jo lapsesta lähtien lahjaksi useimmiten "rompekassin", joka siis sisältää kaikkea yleishyödyllistä kattiloista aina pussilakanoihin asti ja yleensä mukana on vielä jotain "hömppää". Aivan tajuttoman ihania lahjoja aina ja ennen kaikkea tarpeellisia, sillä useinkaan ei olisi tullut mieleen itse ostaa kyseisiä juttuja. Tälläkin kertaa tuossa kassissa oli vaikka mitä kivaa, mm. 


Koirat värikuvina kirja vuodelta 1958. Tuota kirjaa oli kuulemma selailtu jo silloin, kun isovanhempieni perheeseen oli suunniteltu koiraa. Ja kuten arvata saattaa, he päätyivät mihinkäs muuhunkaan rotuun kuin bokseriin. Bokseri-rakkaus kulkee siis verissä. <3 Olin kirjaimellisesti hypätä kattoon, kun näin kassissa tämän Riviera Maisonin ihanuuden! Vielä ennen paketin avaamista mummu sanoi, että jos en tuosta tykkää, niin siitä pääsee eroon pamauttamalla sen lattiaan. Mitäää! Tuo on niin ihana, ettei mitään rajaa. :) Siihen voi laittaa joko tuikkuja, suklaita tai sitten kuljettaa voileipä parvekkeelle aamukahveilla kesällä. 

Muuten kassissa oli mm. PartyLiten kynttilöitä, servettejä ja eräs toinen ihanuus, jonka esittelen seuraavassa osiossa. 

Myös tätini sieltä pohjoisesta muisti minua ihanalla koira-aiheisella lahjalla, joka aiheutti hilpeyttä! Nerokas lahja! 


Voiko Bokserin omistaja enempää toivoa?! Tämän kirjan avulla ehkäistään monet harmaat hiukset! :)  

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)