lauantai 10. huhtikuuta 2010

HP Houkutukset.

Täytyy ensin todeta, että olen niin out! Työt ja kotihommat vievät kaiken ajan bloggailulta ja sekös harmittaa, sillä tämä on yksi tärkeimmistä henkirei'istä hektisen arjen keskellä. Mutta kuten jo kaikki tietävät niin Hullut Päivät alkavat ensi viikolla ja nappailin luettelosta tähän mun suosikkeja. Onneksi olen ensi viikon(kin!!) aika tiukasti töissä tai koulussa, niin en ehdi törsäämään rahojani. Ja onneksi ehdin siirtää syntymäpäivälahjaksi saamani rahat turvallisesti matkakassaan, muuten niitä ei varmasti olisi enää ensi viikolla, hehe...

Keskiviikon houkutukset:


Aika vaatepainotteista sanoisin! Kevääksi olisi ihana saada trenssi! Vaalea tai sitten vaikka tummansininen. Musta paksu kevät-/kesätakki minulta jo löytyykin, mutta trenssi oli tyylikäs ja kevyempi vaihtoehto. Voisi käydä sovittelemassa ennen kouluun menoa! Myös kotiin löhöilyasu olisi ihana, sillä ei kotonakaann tarvitse aina kulkea lumpuissa. Tuo kyseinen oloasu on JAPin. 

Olen myös aina halunnut kylpyhuoneeseemme Gantin tähtipyyhkeitä ja nyt ne lähtisivätkin kotiin aika halvalla. Täytyy käydä katsomassa miltä ne näyttävät luonnossa! Nuo harmaat sopisivat ehkä paremmin kylpyhuoneemme värimaailmaan. 


Perjantain houkutukset:
Artemiden pöytävalaisin on jotenkin ihanan maskuliininen ja sopisi hyvin mun työpöydälle valaisimeksi. En sitten tiedä vain, että olisiko tuo liian korkea. Sen ainakin tiedän, että hinta on liian korkea, joten tällä kertaa taidan vain tyytyä ihailemaan! 

Kuvat Stokka

2 kommenttia:

 1. Onneksi täällä maalla ei ole mahdollista päästä hulluille päiville. Yleensäkin kierrän sen aina kaukaa, koska tiedän millaista kyynerpää-tekniikkaa jotkut naiset siellä käyttävät. ;)
  Tuollainen vaalea trenssi olisi kyllä ihana kesäksi. Kävin saman tyylistä kurkkamassa Kampissa jossain liikkeessä, mutta kaikki pienimmät koot olivat loppuneet.

  Ihanaa viikonloppua! =)

  VastaaPoista
 2. RagDoll,

  Joo, mullekin meinaa iskeä aina ahdistus hullareilla, mutta silti sinne meinaa jotenkin aina eksyä. Ristiriitaista. :D En vain aina jaksa ymmärtää sitä pakko ostaa pakko ostaa - ajattelutapaa.

  Kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)