tiistai 6. huhtikuuta 2010

Höyrykaappi.

Pitkänäperjantaina pääsin kurkkimaan poikaystävän kaverin suhteellisen uutta asuntoa, jossa en ollutkaan vielä piipahtanut. Kyseinen kaveri osti asunnon joskus vuoden vaihteessa ja sitä ennen asunto oli remontoitu lattiasta kattoon eli kirjaimellisesti kaikki pinnat oli vaihdettu. Yhtään ei kuola valunut, kun asuntoa kierteli. Eniten silmiin osui kuitenkin kylpyhuone ihanine laatoituksineen ja pesualtaineen ja ennen kaikkea se ihana höyrykaappi! Se olisi niin must have!

Silloin kun muutimme tähän omaan asuntoomme, niin ensimmäinen hankintammehan oli itse asiassa suihkukaappi. Mitat oli siis otettu ja kaappi ostettu ja tuotu kotiin, mutta kuinkas kävikään - eihän se sitten mahtunut meidän kylpyhuoneeseen sitten mitenkään päin. Monta karvasta kyyneltä tuli vuodatettua! Ei ole ammetta, ei ole suihkukaappia, on vain verho..Ja nyt kun näin sen höyrykaapin, niin olin menettää järkeni. Ennen kaikkea se olisi ihana siksi, ettei suihkussa tulisi enää kylmä ja toisekseen kylpyhuone ei aina lainehtelisi suihkun päätteeksi. Myös koira olisi sangen kätevä pestä kaapissa. Mutta kun ei mahdu, niin minkäs teet. Silti piti kuitenkin kiduttaa itseään hieman ja etsiä netistä teillekin nähtäväksi millaisesta ihanuudesta on kyse: 

Tämä kyseinen höyrykaappi on Novitekin mallistosta (kuva lainattu). Ihanuus sisältää mm. valumarmorialtaan, istuimen, hierovan suihkusetin, 3 niskasuutinta, 8 selkäsuutinta, trooppisen sade kattosuihkun, höyrysuuttimen/aromaterapia, LED-valon ja radion. Pure Love, Nanna likes

Eikö kelpaisi rentoutua tällaisessa työpäivän jälkeen? 

2 kommenttia:

  1. Tyttärelläni oli kans edellisessä asunnossa tuo höyrykaappi. Siellä oli discovalot ja radiokin. Siellä oli mukava suihkutella musiikin tahtiin;)

    VastaaPoista
  2. Soile,

    Awww, se on kyllä niin luksusta jos tuollaisen omistaa! :) Poikaystävän kaverin höyrykaapissa oli kanssa radio, mutta se ei kuulemma kuulu suihkussa..outoa..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)