perjantai 30. huhtikuuta 2010

Hameita Asokselta.

Kesän etelänmatkaa varten tarvitsisin kipeästi ainakin pari hametta tai mekkoa, miksei niitä shortsejakin. Sovimme nimittäin ystäväni kanssa, että emme ota samoja vanhoja vaatteita mukaan, jotka olivat Kreetalla mukana myös vuoden 2005 reissulla. Ei olisi kiva katsella lomakuvia, jotka erottavat toisistaan vain pari lisäkiloa ja vuosiluku. Niinpä hamevalikoima uudistuu! 

Löysinkin Asokselta ihan kivoja hameita, jotka eivät kuitenkaan huuda kesäisyyttä. Olisi nimittäin enemmän kuin hyödyllistä, jos niille hameille olisi käyttöä myös vielä vaikka syksyllä. Ja tummaa hametta voi piristää kesällä helposti värikkäillä asusteilla tai topeilla. Itselleni riittää kuitenkin piristykseksi raikas valkoinen. :)

Pidän itse ainakin tuota vasemmanpuoleista kuvaa aikas kesäisenä. Kai nyt kun sailor-tyyli kolahtaa lujaa! Tuollainen hame on kyllä niin must-have listalla kuin vaan voi olla. Oikeanpuoleissa hameessa tykkään taas hieman "pussimaisesta" leikkauksesta ja tuosta vyöstä. Sillä kun saa helposti vaihtelua ilmeeseen. :)

Myös tummansininen korkeavyötäröinen hame olisi kiva, vaikkapa illaksi etelään. Vielä kun olisi ruskettuneet ja treenatut sääret, niin olisi ihanaa! Kuviin eksyi mukaan myös yhdet mustat shortsit, joissa on myös hieman korkeavyötärö. Tykkään myös tuosta solmittavasta rusetista! Viimeisenä on jälleen raitahame, kas kummaa..Näyttää ehkä hieman trikoiselta materiaalilta, joten se voisi olla mukava kesähelteillä. Jos semmoisia on nyt edes tulossa..

Kuvat lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)