sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Esprit Collection.

Selasin Elloksen sivuilla Espritin ihanaa kesämallistoa ja siellä oli kaikkea ihanaa! (äidillekin vinkiksi!) Ihanan erilaisia ja hyvällä tavalla valtavirrasta poikkeavia vaatteita. Hintataso on toki korkeampi kuin perus H&M:n vaatteissa, mutta toisaalta kyllä vaihtelusta voisi välillä maksaakin, ainakin jos olisi kroisos. Tällaisia mm. löysin: 


Valkoista, valkoista! Valkoinen sopii niin hyvin vaikka farkkujen kanssa ja varsinkin jos on sattunut saamaan jostain hieman päivetystä. Tykkään varsinkin kovasti tuosta oikeanpuoleisesta paidasta, joka on hieman tyttömäinen röyhelöineen ja muineen. 


Vasemmanpuoleinen tunika on itse ihanuus! Nuo rinnuksen koristekivet ovat niin nätit, aww! Myös väri on ihan bueno. Se olisikin ihan täydellinen Kreikkaan! Myös musta toppi herätti mielenkiintoa, ihana hellepaita! Nauhat ja röyhelöt ovatkin tosi kivoja kesävaatteissa. :) 

Montakohan "ihana" sanaa tässäkin postauksessa oli, hihi..  

PS. Kuten huomata saattaa, on mökiltä kotiuduttu - vuotta vanhempana. Ajomatkakin meni ihan hyvin! Muuten voikin todeta, että kaikki ei todellakaan mene aina niin kuin elokuvissa...  

Kuvat.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)