keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Wanted!

Ostoslistalle on taas kertynyt muutamia aika tärkeitä juttuja, jotka aion hankkia ennen kesää. Onneksi kuitenkin mm. parvekekalusteet ja kukkalaatikot on ostettu jo viime keväänä, joten hankinnoissa ei tarvitse lähteä ihan alusta. Mitä enemmän asumisvuosia kertyy, sitä vähemmän hankintoja tarvitsee tehdä - tai niin sitä voisi ainakin luulla! :)

Ensimmäisenä listalla on seuraavat jutut: 
Meidän piti jo viime keväänä hankkia parvekkeelle puiset ritilät, koska kylmä betonilattia ei ole kaikkein mukavin vaihtoehto. No se sitten jäi, lähinnä kai siksi ettei sopivia löytynyt. Viime kesänä lattialla olikin sitten pari räsymattoa, jotka toimivat muuten hyvin, paitsi vesisateella ja syksyn tullen. Täksi kesäksi haluan kuitenkin nuo puiset ritilät! 


Ostoslistalla on myös pari pelti mitä lie ruukkua - yrteille ja muille kasveille. Jos vaan saan raivattua keittiöstä tilaa noille, niin laitan ne sinne. Ajattelin laittaa kasvamaan ainakin persiljaa ja herneenversoa, hyvää leivällä ja terveellisempää kuin se rakastamani hevonen siinä leivällä...

Niin ikään ostoslistalla on koreja pikkutavaroille. Meillä on noita koreja jo jokusia, mutta lisää tarvitaan, sillä sitä pikkusälää on valitettavasti kertynyt jo ihan liikaa. Käytetään noita koreja siis lähinnä Expedit-hyllyissä, joihin ne sopivat mainiosti. Eteiseen tarvittaisiin myös vähintään yksi jakkara, mieluiten kaksi. Olisi mukavampi laittaa kenkiä jalkaan ja eteisessä on nyt muutenkin tyhmä aukko, jonka jakkarat täyttäisivät. Ehdottamasti valkoisella päällisellä ja mustilla jaloilla, kuten kuvassa. 


Vaatepuolella hankintalistalla on ehdottomasti ainakin yhdet farkut. Siivosin pari viikkoa sitten vaatekaappini ja UFF:ille lähti mm. yläasteella hankitut farkut, jotka olivat jo todellakin nähneet parhaat päivänsä. Käytän farkkuja kuitenkin joka päivä, joten ehkä niitä olisi hyvä olla hieman enemmän kuin pari kappaletta. Kuvan farkut ovat Gina Tricotista ja ajattelinkin, jos testaisin seuraavaksi heidän farkkujaan.. 


Kuten jo aiemmin kirjoittelinkin, niin hankintalistalla ovat myös nämä


Kuvat Ikea ja GT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)